Doina Spătaru, mama Mălinei Olinescu: „Mi-am sacrificat relaţia cu fetele mele“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doina Spătaru
Doina Spătaru

Doina Spătaru, mama Mălinei Olinescu, a declarat într-un interviu acordat în 2007 publicaţiei „Formula As" că, din cauza turneelor dese în străinătate, şi-a sacrificat relaţia cu fiicele sale.

Doina Spătaru a cântat peste 25 de ani alături de Petre Geambaşu şi orchestra acestuia şi a fost foarte mult timp plecată din ţară. Deşi pe plan profesional, totul mergea bine, relaţia artistei cu fetele ei a fost, mai multă vreme, una la distanţă.

„În Petrică Geambaşu am întâlnit un profesionist prin excelenţă, un perfecţionist care e-n stare să meargă până-n pânzele albe, ca să obţină exact nuanţa pe care o doreşte, un şef de orchestră extraordinar, un om extrem de sufletist şi de manierat şi mă simt norocoasă fiindcă am lucrat şi lucrez alături de el. Aşa se explică această colaborare a noastră, de peste 25 de ani. O singură umbră a existat în timpul acesta în viaţa mea. Din cauza deselor şi destul de îndelungatelor mele plecări, mi-am sacrificat relaţia cu fetele mele. Eu le lăsam într-un punct şi, când mă întorceam, descopeream că ele mai parcurseseră deja o bucăţică din drumul vieţii. Iar uneori îmi dădeam seama că nu mai reuşeam să ajung la sufletul lor. Şi-mi era teamă că se înstrăinează", a declarat artista în interviul pentru „Formula As".


image

„Dar am perseverat şi m-am luptat să fiu o mamă prezentă în viaţa lor. Între timp au crescut şi ele şi au început să înţeleagă altfel lucrurile şi, iată că, încet-încet, micile dezacorduri de comunicare au fost eliminate, iar acum totul este în regulă. Am două fete extraordinare, care sunt sensul vieţii mele şi de care sunt foarte mândră: Codruţa şi Mălina. Codruţa lucrează la Radio România Actualităţi, este o fată foarte frumoasă, are o viaţă echilibrată, cu bucurii şi cu satisfacţii pe care le merită din plin. Malina este studentă la psihologie în ultimul an. Dar doreşte să-şi onoreze şi datoria faţă de sine şi faţă de public, aceea de a reveni în viaţa artistică, unde s-a bucurat de succes", mai spunea Doina Spătaru în 2007.

Citiţi şi:

Doliu la "Şcoala Vedetelor"

1996 reprezintă anul în care Mălina s-a făcut remarcată, din momentul în care începe să facă parte dintr-o echipă de cântăreţi talentaţi,numită "Şcoala Vedetelor".  Vezi aici detalii!

Cântăreaţa a arătat că poate să zboare la cer şi fără iubire

Mălina Olinescu (37 de ani) credea că şi-a găsit iubirea adevărată când s-a căsătorit cu Dan Stesco. După şapte ani de relaţie, cei doi au pus punct mariajului. Vezi aici detalii!

Mălina Olinescu s-a sinucis. "În plin succes, brusc, toate uşile s-au închis"

Într-un interviu din 2008, Mălina a explicat că nu a fost decizia ei să dispară din peisajul muzical.  Vezi aici detalii!

Artista nu a putut trece peste despărţirea de prietenul ei şi s-a aruncat de la balcon

Provenind dintr-o famile de artiști (mama, cântăreață consacrată, iar tatăl actor), Mălina a iubit muzica și început să cânte încă de la vârsta de 5 ani. Vezi aici detalii!

Doina Spătaru, mama Mălinei Olinescu: „Mi-am sacrificat relaţia cu fetele mele“

Doina Spătaru, mama Mălinei Olinescu, a declarat într-un interviu acordat în 2007 publicaţiei „Formula As" că, din cauza turneelor dese în străinătate, şi-a sacrificat relaţia cu fiicele sale. Vezi aici detalii!

INTERVIU Mălina Olinescu: "Ni se spunea tot timpul că muzica noastră nu e destul de comercială"

Mălina Olinescu pregătea un nou album muzical şi ea este un om pasionat nu numai de piesele lente, ci şi de rock. Vezi aici detalii!

Mălina Olinescu a mai vrut să se sinucidă o dată tot din dragoste

Cântăreaţa Mălina Olinescu a mai încercat să se sinucidă în urmă cu ceva vreme, din cauza fostului ei soţ. Vezi aici detalii!

Mălina Olinescu s-a certat ieri cu iubitul ei. Ca să se răzbune, i-a aruncat hainele pe hol!

Mălina Olinescu, cântăreaţa care s-a sinucis în această dimineaţă din dragoste, şi-a scos ieri câinele pe holul blocului şi a pus sub el hainele iubitului ei, cu care se certase. Vezi aici detalii!

Tragedia familiei Olinescu: şi tatăl Mălinei s-a aruncat de la etajul zece

Puţini ştiu că Boris Olinescu, tatăl cântăreţei Mălina Olinescu, care s-a sinucis azi noapte, şi-a pus şi el capăt zilelor, acum 30 de ani. Actorul s-a aruncatd e la etajul zece al blocului în care locuia. Vezi aici detalii!

Sida Spătaru: „Mălina era într-o depresie de un an şi ceva“

Sida Spătaru, soţia regretatului cântăreţ Dan Spătaru, o cunoştea pe Mălina de mică, deoarece Dan Spătaru şi Doina Spătaru, mama Mălinei, au fost verişori primari. Sida Spătaru susţine că artista trecea printr-o despresie care dura de mai bine de un an. Vezi aici detalii!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite