Mălina Olinescu s-a sinucis. "În plin succes, brusc, toate uşile s-au închis"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa Mălina Olinescu (37 de ani) a decis duminică noapte să încheie socotelile cu viaţa. În 2008, artista spunea că nu ei îi aparţine decizia de a dispărea de pe piaţa muzicală.

După ce s-a remarcat în cadrul "Şcolii Vedetelor", în 1996, Mălina Olinescu a devenit iubită şi apreciată de toate categoriile de vârstă. Însă faima sa s-a stins repede, cântăreaţa a fost uitată şi refuzată de casele de discuri care căutau artiste comerciale.

Într-un interviu din 2008, Mălina a explicat că nu a fost decizia ei să dispară din peisajul muzical.

"In plin succes, brusc, toate usile s-au inchis. Ma refer la usile caselor de discuri care dupa ce ma adulasera inainte, acum ma refuzau. Si nu doar pe mine, ci si persoanele cu care lucram. Ni se spunea tot timpul ba ca muzica noastra nu e destul de comerciala, ba c-ar trebui sa mai schimbam una sau alta, ba 'Hai, mai suna-ma', ba 'Mai vedem'... Si-asa ne-am trezit redusi la tacere", spunea artista.

Mălina a continuat să cânte, însă a vrut ca un lucru să fie clar pentru toată lumea: "Dar cred ca e important sa se stie ca nu eu am fost cea care a decis sa dispar, ci astea au fost circumstantele".



Deşi a vrut să pară că nu îi pasă de refuzurile caselor de discuri, cântăreaţa a recunoscut că până la urmă a avut un moment în care a clacat.

"Sigur, dupa ce am vazut ca nu mai reusesc sa patrund in "casa" si ca sunt lasata pe-afara, sa latru la luna, m-am suparat, m-am enervat, am zis ca ma las de muzica, si cateva luni chiar ca n-am mai fredonat nici o nota. M-am inchis totalmente in mine", a ea mai spus în 2008.

Supărarea nu a ţinut mult şi s-a apucat din nou de cântat, fără însă a mai scoate vreun album.

image

Citiţi şi:

Doliu la "Şcoala Vedetelor"

1996 reprezintă anul în care Mălina s-a făcut remarcată, din momentul în care începe să facă parte dintr-o echipă de cântăreţi talentaţi,numită "Şcoala Vedetelor".  Vezi aici detalii!

Cântăreaţa a arătat că poate să zboare la cer şi fără iubire

Mălina Olinescu (37 de ani) credea că şi-a găsit iubirea adevărată când s-a căsătorit cu Dan Stesco. După şapte ani de relaţie, cei doi au pus punct mariajului. Vezi aici detalii!

Mălina Olinescu s-a sinucis. "În plin succes, brusc, toate uşile s-au închis"

Într-un interviu din 2008, Mălina a explicat că nu a fost decizia ei să dispară din peisajul muzical.  Vezi aici detalii!

Artista nu a putut trece peste despărţirea de prietenul ei şi s-a aruncat de la balcon

Provenind dintr-o famile de artiști (mama, cântăreață consacrată, iar tatăl actor), Mălina a iubit muzica și început să cânte încă de la vârsta de 5 ani. Vezi aici detalii!

Doina Spătaru, mama Mălinei Olinescu: „Mi-am sacrificat relaţia cu fetele mele“

Doina Spătaru, mama Mălinei Olinescu, a declarat într-un interviu acordat în 2007 publicaţiei „Formula As" că, din cauza turneelor dese în străinătate, şi-a sacrificat relaţia cu fiicele sale. Vezi aici detalii!

INTERVIU Mălina Olinescu: "Ni se spunea tot timpul că muzica noastră nu e destul de comercială"

Mălina Olinescu pregătea un nou album muzical şi ea este un om pasionat nu numai de piesele lente, ci şi de rock. Vezi aici detalii!

Mălina Olinescu a mai vrut să se sinucidă o dată tot din dragoste

Cântăreaţa Mălina Olinescu a mai încercat să se sinucidă în urmă cu ceva vreme, din cauza fostului ei soţ. Vezi aici detalii!

Mălina Olinescu s-a certat ieri cu iubitul ei. Ca să se răzbune, i-a aruncat hainele pe hol!

Mălina Olinescu, cântăreaţa care s-a sinucis în această dimineaţă din dragoste, şi-a scos ieri câinele pe holul blocului şi a pus sub el hainele iubitului ei, cu care se certase. Vezi aici detalii!

Tragedia familiei Olinescu: şi tatăl Mălinei s-a aruncat de la etajul zece

Puţini ştiu că Boris Olinescu, tatăl cântăreţei Mălina Olinescu, care s-a sinucis azi noapte, şi-a pus şi el capăt zilelor, acum 30 de ani. Actorul s-a aruncatd e la etajul zece al blocului în care locuia. Vezi aici detalii!

Sida Spătaru: „Mălina era într-o depresie de un an şi ceva“

Sida Spătaru, soţia regretatului cântăreţ Dan Spătaru, o cunoştea pe Mălina de mică, deoarece Dan Spătaru şi Doina Spătaru, mama Mălinei, au fost verişori primari. Sida Spătaru susţine că artista trecea printr-o despresie care dura de mai bine de un an. Vezi aici detalii!

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite