UPDATE Nepotul lui Şerban de la Centrul de Distracţii Europa, găsit cu ştreangul de gât

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robert Silcău s-a sinucis cu la iubita sa
Robert Silcău s-a sinucis cu la iubita sa

Un tânăr cunoscut în lumea mondenă a Constanţei şi-a pus capăt zilelor în această dimineaţă. Robert Gabriel Silcău avea 18 ani şi în urmă cu aproximativ o lună fusese prins conducând beat un autoturism de fiţe.

UPDATE ora 14.40 Robert Gabriel Silcău a absolvit Liceul Internaţional din Constanţa cu media generală 7.10, iar în vară a fost admis la două dintre specializările Facultăţii de Istorie şi Ştiinţe Politice, din cadrul Universităţii „Ovidius“. Tânărul a obţinut media 7,75 la specializarea Ştiinţe Politice şi 8.37 la specializarea Management.

UPDATE ora 14.00
Părinţii lui Robert ar putea sosi în ţară, cel mai devreme, mâine dimineaţă, pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă. Avionul care pleacă din Dubai la noapte aterizează la Otopeni la ora 8.10.

UPDATE ora 11.50 Cel care l-a găsit spânzurat pe Robert Gabriel Silcău este unchiul său, Damian Şerban, directorul Centrului de Distracţii Europa din Mamaia.

Mai citiţi şi: S-a sinucis cu detartrant

O proaspătă mămică s-a aruncat de la balcon

UPDATE ora 11.40 Trupul băiatului a fost transportat la Morga Cimitirului Central din Constanţa, acolo unde i se va efectua necropsia. „Poliţiştii de la Secţia 1 au fost sesizaţi în această dimineaţă că în jurul orei 9.30, într-un apartament de pe strada Pescarilor, se află o persoană decedată de sex masculin. Din primele investigaţii a reieşit că tânărul de 18 ani s-a spânzurat cu o funie de ţeava de gaze din holul apartamentului. Cel care l-a găsit spânzurat este unchiul său“, a declarat Gelu Manolescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa.

image

Tragedie: corpul sinucigaşului este ridicat de angajaţii Morgii

Update ora 11.00 Tânărul care s-a sinucis este nepotul unui cunoscut om de afaceri din Constanţa, cel care, de altfel, l-a şi găsit mort. Poliţiştii se află în acest moment în apartament şi fac cercetări. Anchetatorii au descoperit un bilet de adio prin care tânărul îşi ia rămas bun de la prietena sa şi îi transmite că îi pare rău că s-au certat.

Cadavrul adolescentului a fost descoperit de unchiul său care venise să vadă ce mai face. Adolescentul locuia singur într-un apartament din cartierul Faleză Nord, pentru că părinţii săi muncesc în străinătate, în Emiratele Arabe Unite.

Dosar penal pentru fiica de comisar, amica lui Răducu Mazăre, care a mutilat un pieton

Victima accidentului provocat de Anastasia Tănase a rămas fără picior UPDATE

Unchiul l-a descoperit mort, spânzurat cu o frânghie legată de o ţeavă, în holul apartamentului şi a sunat imediat la 112. Vecinii băiatului au declarat că vineri noaptea tânărul a fost la un majorat, după care a revenit acasă însoţit de mai mulţi prieteni. „Au dat o petrecere până la ora 4.00“, au afirmat vecinii, adăugând că de regulă în apartamentul lui Silcău petrecerile se ţineau lanţ.

Anchetatorii nu cunosc deocamdată motivul pentru care băiatul şi-a luat zilele. La sfârşitul lunii septembrie tânărul fusese prins de poliţişti, la volanul maşinii sale, un Audi A6, în timp ce conducea beat. La testarea cu Drager se stabilise că avea 0,72 miligrame alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care Silcău avea dosar penal. El nu obţinuse permisul de conducere decât de o lună.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite