Constanţa: O proaspătă mămică s-a aruncat de la balcon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de 35 de ani din Eforie Nord s-a aruncat în această dimineaţă de la etajul trei al blocului ANL în care locuia. Femeia, de meserie farmacistă,  a murit pe loc. Ea a lăsat un copil de doar două săptămâni orfan de mamă.

UPDATE Când s-a trezit, lăuza s-a dus ca teleghidată pe balcon, de unde a sărit în gol de la etajul al treilea al blocului ANL în care locuia. A murit pe loc. De profesie farmacistă, Postumia-Irina Argetoianu-Oprea (35 de ani) din Eforie Nord era mămică doar de două săptămâni. Ea s-a trezit azi-dimineață la ora 6.00, s-a ridicat din pat şi s-a dus țintă spre balcon de unde s-a aruncat. Căzătura de la etajul trei i-a fost fatală.

Soţul farmacistei a relatat anchetatorilor că nu aveau probleme financiare, se iubeau şi nici nu au existat certuri în casă. „Bietul om plângea de disperare, pentru că nu înţelegea de ce s-a sinucis. Cadavrul a fost transportat de dimineaţă la morgă pentru efectuarea necropsiei, care se va face în cursul zilei de mâine", a spus Dan Irimia, directorul de la Morga Cimitirului Central Constanţa.

Medicul generalism Nelia Zamfir susţine că sindromul postpartum (depresia postnatală) poate fi cauza. „În astfel de cazuri, mama fie îşi ucide pruncul, fie se sinucide. Femeia din Eforie a ales să-şi pună capăt zilelor", a explicat medicul.

Postumia-Irina Argetoianu-Oprea (35 de ani) din Eforie Nord s-a trezit la ora 6.00, s-a ridicat din pat şi s-a îndreptat spre balconului blocului ANL în care locuia. În secunda următoare, s-a aruncat de la etajul trei şi a murit pe loc.

Femeia s-a izbit de trotuarul din faţa blocului. „Apelul de urgenţă a fost făcut la ora 6.10 de soţul femeii, Nicolae Argetoianu-Oprea. Femeia a decedat pe loc, suferind nenumărate contuzii la nivelul capului, membrelor şi pe întregul corp. Cadavrul a fost transportat de dimineaţă la morga Cimitirului Central pentru efectuarea necropsiei", a spus Bogdan Păduraru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa.

Motivul sinuciderii este, se pare, financiar. „Nu a lăsat niciun bilet de adio şi, din câte am înţeles, grija pentru noul-născut, care avea doar două săptămâni, a făcut-o să recurgă la acest gest", susţine Gabriel Coteanu, şeful Poliţiei Eforie.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite