Constanţa: Victima accidentului provocat de Anastasia Tănase a rămas fără picior UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu BMW-ul X6 primit cadou la majorat, Anastasia Tănase (18 ani), fiica unui comisar de la Garda Financiară, a lovit un pieton căruia i-a schilodit piciorul, la sfârşitul lunii August. După aproape o lună, medicii au decis să-i amputeze piciorul lui Gheorghe Chioaru.

UPDATE - Gheorghe Chioaru spune că a intentat deja acţiune judecătorească împotriva Anastasiei Tănase. „Am angajat doi avocaţi - unul pentru penal, altul pe civil - şi voi continua să mă judec. Voi continua şi campania împotriva beizadelelor care fac genocid pe şoselele din ţară şi care nu sunt trase la răspundere“, a spus Chioaru de pe patul de spital.

De când a fost lovit pe scările Teatrului Fantasio, victima Anastasiei a suferit mai multe intervenţii chirurgicale la Spitalul Floreasca din Bucureşti. În zadar au încercat medicii să-i salveze piciorul lui Chioaru, preşedintele Federaţiei Omenia a Caselor de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din România.

FOTO Piţipoanca lui Mazăre jr a schilodit un bătrân. Victima a intrat în a doua operaţie

„Împreună cu medicii s-a ajuns la concluzia că este singura soluţie viabilă. Am făcut ieri ultima operaţie, aceea de amputare. În caz contrar, ar fi însemnat să mă plimb încă doi ani prin spitale fără a avea o certitudine că piciorul îmi va fi salvat. Aşa, în maximum 20 de zile voi fi externat, voi putea să pun proteză şi în scurt timp nimic nu se va mai cunoaşte“, a declarat Gheorghe Chioaru pentru Adevărul de Seară Constanţa. 

Amica lui Radu Mazăre Jr., Anastasia Tănase, poate conduce liniştită pe şosele

Reamintim că tânăra avea carnet de doar şapte luni când a provocat teribilul accident cu o maşină foarte puternică, un BMW X6, pe 24 august, seara. Se pare că şoferiţa a trecut pe culoarea roşie a semaforului din intersecţia străzii Mihia Viteazu cu bulevardul Ferdinand şi l-a lovit pe Chioaru, care se afla în faţa Teatrului Fantasio.

Fata comisarului de la Garda Financiară, clientă veche a polițiștilor constănțeni

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite