Constanța: UPDATE Două cadavre secționate și băgate în pungi găsite în curtea din Cerchezu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Una dintre victime a fost scoasă din apele Dunării
Una dintre victime a fost scoasă din apele Dunării

În cazul crimelor în care este suspectat Sergiu Băhăian, două dintre trupurile găsite în curtea din localitatea Cerghezu erau tranșate și puse în pungi din plastic chiar sub fereastra din fața casei. Un al treilea cadavru a fost găsit întreg sub WC.

ULTIMA ORĂ, ORA 18.39:
EXCLUSIV: Una dintre victimele execuţilor în stil mafiot era un boschetar,  făcut director de firmă peste noapte şi apoi ucis cu sadism

Casa - cimitir a fost cumpărată în urmă cu doi ani de frații Picioc de la rudele fostului proprietar, Valentin Conțu, un bătrân care între timp a decedat. Marin Picioc, unul dintre proprietari, este dispărut de cinci zile, rudele sale spunând că nu au mai primit niciun semn de la el în tot acest timp.

Polițiștii au un cerc de zece persoane suspectate de comiterea unor crime în serie. Victimele erau folosite pentru înființarea de societăți, prin intermediul cărora erau fraudate alte firme. După ce suspecții își atingeau scopul, persoanele băgate la înaintare erau ucise cu sânge rece.

Șeful grupării, Sergiu Băhăian a fost prins azi-noapte în Bucureşti după o urmărire ca în filme. Băhăian, împreună cu mâna sa dreaptă, Eduard Mărculescu, au fugit cu o maşină de poliţiştii care îi urmăreau şi care au tras câteva focuri de armă în direcţia lor. Unul dintre poliţişti a fost acroşat de maşina urmăriţilor şi a suferit o fractură la mâna stângă.

CITEŞTE DESPRE CEL MAI ORIBIL ASASINAT DIN ULTIMII ZECE ANI DIN VESTUL ŢĂRII

Cele mai sinistre şi ciudate crime din Banat

EXCLUSIV/Clanul mafiot al lui Băhăianu a lovit şi la Galaţi!

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite