Geamănul lui Giani Deli-Iorga: „Bogdan căuta prin cimitir lucruri care să îl facă invizibil“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Părerea rudelor lui Giani Deli-Iorga nu este tocmai bună în ceea ce-l priveşte pe Bogdan Mitu, criminalul care şi-a înecat soţia în Canalul Dunăre – Marea Neagră.

La ultimul termen de judecată a lui Giani Deli – Iorga (30 de ani), criminalul care i-a omorât pe soţii Garoafă, au fost prezenţi fratele lui geamăn - Jimmy şi părinţii.

„Suntem gemeni, iar la noi se mai transmit anumite trăiri. Când se presupune că a avut loc omorul, nu am avut niciun feeling, nimic. În schimb, când a fost arestat, simţeam că tremura carnea pe mine“, explică Jimmy Deli-Iorga.

Mihai Deli-Iorga, tatăl criminalului

El spune că fratele lui se schimbase în ultimul an. „Era mai agitat şi mereu pe fugă. Pe unde îl vedeam, el se grăbea. Mergea greu cu piciorul lui rănit, dar mă asigura că totul este în regulă“, povesteşte acesta.

image


Giani Deli-Iorga: „Sunt autorul crimelor de la Cernavodă, dar nu cred că sunt un pericol public!"


Avocata lui Giani Deli-Iorga l-a recuzat pe preşedintele completului de judecată

În ultimul an se schimbase

Despre rana de la picior a fratelui său spune că a căpătat-o tot pentru că a vrut să ajute pe cineva să taie o creangă. „Şi-a tăiat singur creanga de sub picioare, după cum spune vorba românească“, adaugă Jimmy.

El este de părere că fratele său intrase într-un anturaj mai ciudat şi avea mai mereu nevoie de bani. „Nu spun că ar fi vorba neapărat despre Bogdan“, mai spune fratele criminalului.

Giani Deli-Iorga, în sala de judecată

Criminalul din Cernavodă a ucis cu „sânge rece"

Puterea lui Bogdan


„Nu am fost niciodată de acord cu prietenia lor. Mama lui îl certa mereu şi el, ca să îi facă pe plac, îi spunea că nu mai este demult prieten cu psihopatul ăla“, povesteşte Mihai Deli-Iorga, tatăl lui Giani.

image

Despre Bogdan spune însă că mereu i-a dat fiori. „Nu puteai să stai de vorbă cu el. Eu şi acum când îl văd la televizor mă sperii de el. Eu nu cred că este înecat. E plecat în afară. Se pare însă că avea o mare putere asupra lui Giani, suficient încât să-l determine să ia totul asupra lui“, spune Mihai Deli- Iorga, fiind încrezător că, până la urmă, fiul său va spune adevărul.

Criminalul Giani Deli-Iorga „este un tip care ştie să se controleze foarte bine"


Deli-Iorga, în ziua în care şi-a recunoscut crimele

Constanţa: Avocata lui Giani Deli-Iorga se dă rănită

Preocupări oculte

Jimmy l-a cunoscut şi el pe Bogdan, iar amintirile nu sunt tocmai plăcute. „Eu m-am detaşat de grupul lor când am văzut ce fel de om este Bogdan. A mers la şcoală, a îngheţat anul, apoi s-a apucat iar. A făcut vreun an şi jumătate de Teologie la Tulcea. Citea tot felul de cărţi de filosofie, religie şi spiritism. La un moment dat spunea că vrea să devină invizibil şi căuta tot felul de lucruri ciudate pentru a face asta: mustăţi de pisici, căuta ceva în cimitir. Era ciudat rău“, povesteşte Jimmy Deli-Iorga. Spune că Giani nu a reuşit să se rupă de acest Bogdan, iar acest lucru i-a adus pe cap această nenorocire.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite