Constanţa: UPDATE Avocata lui Giani Deli-Iorga l-a recuzat pe preşedintele completului de judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Apărătoarea legală a lui Deli-Iorga a refuzat ca recursul formulat de clientul său să fie judecat de magistratul Zoiţa Frangu, motivând că judecătoarea şi-a format deja o părere despre Giani.

UPDATE ora 9.35 Avocata lui Deli-Iorga a recuzat judecătorul care ar fi trebuit să judece recursul depus de clientul său. Motivul invocat de apărătoarea Aurica Grigorescu este că judecătoarea Zoiţa Frangu şi-a format deja o părere despre Giani Deli-Iorga şi acest lucru ar putea influenţa decizia luată de magistrat. În sala de judecată s-a aflat toată familia Deli-Iorga: mama, tatăl, fratele şi cumnata lui Giani. În momentul în care fiu său a fost adus încătuşat în sala de judecată, mama bărbatului acuzat de dublul asasinat de la Cernavodă a izbucnit în lacrimi. Deli-Iorga nu a avut nicio tresărire şi a evitat să se uite spre familia sa.

Giani Deli-Iorga a părăsit aseară secţia de Psihiatrie a spitalului din Palazu Mare, unde a fost internat şase zile pentru ca medicii să stabiliească dacă a avut sau nu discernământ când a comis oribilele crime din Cernavodă. Tânărul acuzat că i-a ucis cu zeci de lovituri pe soţii Garoafă şi apoi le-a ascuns cadavrele s-a întors aseară în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa. Timp de şaşe zile, Deli-Iorga a fost internat sub pază la Palazu Mare, und e o comisie formată din psihiatri şi medici legişti l-au supus unor serii de teste şi controale.

Criminalul din Cernavodă a ucis cu „sânge rece“

Scopul a fost acela de a răspunde la întrebarea care ar putea răsturna cazului odioaselor crime din Cernavodă: a avut sau nu Giani Deli-Iorga discernământ în momentul în care i-a ucis pe soţii Garoafă, socrii celui mai bun prieten ala său.

Constanţa: UPDATE Criminalul Giani Deli-Iorga vrea în libertate!

Recursul formulat de Giani este judecat astăzi de magistraţii constănţeni, care vor decide dacă Deli-Iorga va fi eliberat.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite