Constanţa: Avocata lui Giani Deli-Iorga se dă rănită VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Avocata lui Giani Deli-Iorga a depus o adeverinţă medicală pentru a dovedi că este bolnavă şi nu se poate prezenta să-şi apere clientul. Actul medical este valabil astăzi şi mâine.

Criminalul de la Cernavodă a fost dus astăzi la instanţă, pentru judecarea recursului la decizia de a fi judecat în stare de arest preventiv. Din motive medicale, avocata angajată de familie, Aurica Grigorescu, nu a fost prezentă la recursul clientului său, planificat pentru astăzi. Ea a adus o adeverinţă medicală prin care rezultă că nu poate fi prezentă la instanţă astăzi şi mâine.

Întrebat de preşedinta completului de judecată dacă vrea să fie reprezentat de avocata din oficiu, Elena Mîţă, Deli-Iorga a refuzat. „Doresc să fiu apărat de avocata angajată“, a spus Deli-Iorga, în timp ce căuta cu o privire disperată  aprobarea tatălui său aflat în sală.

Termenul său de judecată a fost amânat, pentru a respecta dreptul la apărare al inculpatului. Giani Deli-Iorga vrea să fie judecat în libertate pentru uciderea soţilor Garoafă. Următorul termen a fost stabilit pentru 20 ianuarie, ora 9.00.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite