Constanţa: EXCLUSIV / Dispariţii de tip Băhăian la Tulcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tulceni, patroni ai unor societăţi comerciale, sunt daţi dispăruţi de mai mulţi ani, bănuiala autorităţilor fiind că aceştia au fost victimele unei reţele de tip Băhăian.

Mi citeşte şi:
Constanța: Îşi îngropau victimele de vii şi le acopereau cu beton
Constanţa: ASASINATELE MAFIEI BĂHĂIAN / Victimele clanului mafiot Băhăian
Constanţa: ASASINATELE MAFIEI BĂHĂIAN / Ulezu şi Şlepac dădeau ţeapă după ţeapă

Practic cele două persoane pe numele cărora existau două societăţi comerciale implicate în fraude au dispărut în cursul anului 2003. Pe firmele celor doi se făceau diverse fraude cu file bancare, se lua marfă. Dosarul a fost preluat de DIICOT Galaţi pentru că printre cei care erau implicaţi în aceste fraude se aflau oameni domiciliaţi în Galaţi, cu relaţii în instituţiile de acolo. Este o filieră mai mare. Unul dintre cei bănuiţi că ar fi capul acestei reţele, care folosea firme înfiinţate pe numele unor oameni mai săraci, nu se ştie cum a ajuns cu afaceri tocmai în Delta Dunării, la Crişani“, au declarat reprezentanţii Parchetului Tulcea. Gheorghe Grecu, din Galaţi, administratorul firmei SC Tour Grecos SRL, pare să fie capul reţelei la care făceau referire anchetatorii tulceni.

Procurorii tulceni spun că fraudele comise de reţeaua cu rădăcini în Galaţi, căreia i-au căzut victime şi cei doi tulceni dispăruţi, s-ar ridica la peste 800.000 de euro.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite