Constanţa: Cazul Băhăian / Gemenii Marin şi Petre Piciog - oile negre ale satului Măgura

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petre este blocat de troiene la o stână, iar Marin nu este de găsit pentru că nimeni nu îl caută. Familia nu i-a reclamat dispariţia lui Marin Piciog, obişnuită cu stilul lui voiajor de viaţă.

Petre Piciog este izolat de câteva zile de nămeţi la o stână de la marginea comunei Cumpăna. Mai stă cu alţi doi ciobani ca să îngrijească oile lui Dan Troşie. „Petre este bâlbâit şi cam dus cu capul. A zis că nu este băgat în treaba cu crimele“, spune proprietarul fermei care nu a mai reuşit nici el să ajungă la animale. Speră ca primăria să intre cu wola prin troiene.

Constanţa: Cazul Băhăian / Capcană pentru asasini
Constanţa: Mafia lui Băhăian / Job atractiv în schimbul unei morţi sigure
Constanţa: Geamănul Piciog, „îngropat” la o stână izolată

Doar Petre lucrează la el, iar pe geamănul Marin Piciog nu îl cunoaşte. Doar a auzit de el. „După ce am aflat de la televizor, l-am întrebat şi noi dacă are vreo treabă şi a spus că nu“, spune şi Abdula Neder, un alt fermier.

Îşi aduce aminte însă de altă discuţie. „Ne spunea că fratele lui a fost luat de unii care l-au îmbrăcat frumos, l-au dus la hotel şi la femei... şi noi glumeam... ne scuzaţi ca între bărbaţi... şi îi spuneam lui Petre că de ce nu l-a luat şi pe el la femei?!“, povesteşte un pic ruşinat Neder.

Constanţa: Maidanul lui Sergiu Băhăian din cartierul Km 4-5

Recrutat la stână

Proprietarul fermei nu ştie ca Petre să aibă probleme cu băutura, ba atunci când îi mai dă câte o jumătate de ţuică o are cu săptămânile şi îi oferă şi lui când mai merge pe la stână. L-a găsit în urmă cu patru luni în satul Măgura unde ajunsese în căutarea unui cioban. Îl plăteşte cu 500 de lei pe lună plus mâncare şi ţigări. Înainte de scandalul reţelei mafiote, Dan Troşie îşi aminteşte că Petre a fost luat de Poliţie pentru un proces pe care îl avea la Judecătoria Mangalia. Şi soţia fermierului, Ana Troşie, susţine că Petre Piciog nu a creat niciodată probleme.

Constanţa: Victimele lui Sergiu Băhăian au sfârşit tragic

Marin a dispărut

Marin Piciog este de negăsit dinainte de dezgroparea lui Petrică Captalan (28 de ani) şi a lui Ionel Ulezu (42 de ani) din curtea casei lor, dar până acum nimeni nu s-a alarmat să-i declare dispariţia. Plecările gemenilor din sat pentru o vreme nu au trezit niciodată suspiciuni, dar se ştie despre ei că sunt violenţi mai ales la băutură. „Au vrut să omoare un poliţist. Nu sunt oameni liniştiţi“, spune şi primarul din Cerchezu, Ion Constantinescu.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite