Constanţa: Băhăian vrea să-şi continue cariera de regizor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezent ieri în faţa magistraţilor constănţeni, afaceristul arestat pentru instigare la omor şi infracţiuni economice s-a plâns că este victima mass-media.

Judecătorii au respins ieri dimineaţă recursul formulat de Sergiu Băhăian, care cerea să fie lăsat în libertate. „Sunt regizor şi nu ştiu dacă mă voi putea reintegra în lumea artiştilor după tot circul mediatic în care am fost târât“, se plângea afaceristul în sala de judecată.

Constanţa: Asasinatele mafiei Băhăian /Rudele lui Cernat au recunoscut rămăşiţele bărbatului

Acuzat de constituirea unui grup infracţional, instigare la omor şi infracţiuni economice, Băhăian a cerut să fie eliberat pentru a se putea întoarce pe scenă.
Din boxa acuzaţilor, regizorul le-a spus magistraţilor şi ce pedepse le-ar aplica complicilor săi, Valentin Şlepac şi Adrian Grigoraş. „Cei doi au comis crimele şi ar trebui să fie închişi pe viaţă“, spunea revoltat Sergiu Băhăian.

Constanţa: Asasinatele mafiei Băhăian / Probele victimelor sunt trimise la Institutul de Medicină Legală

Fostul patron al Sabina Product conducea o reţea care racola parteneri, îi folosea la escrocherii financiare, apoi îi elimina îngropându-i de vii. Sergiu Băhăian este acuzat că a ordonat torturarea şi asasinarea a cel puţin patru persoane care au lucrat pentru el.

Îngropaţi de vii

Până în prezent, anchetatorii au descoperit cadavrele a patru bărbaţi care au căzut victime ale grupării conduse de Sergiu Băhăian.

Lucian Cernat (42 de ani) a fost sedat şi drogat, iar apoi a fost aruncat de pe podul rutier din localitatea constănţeană Cernavodă în anul 2006. Trupul neînsufleţit al lui Petrică Captalan a fost găsit îngropat în ciment în Constanţa, după ce poliţiştii l-au căutat aproape doi ani, iar Ionel Ulezu şi Emilian Leonte au fost îngropaţi de vii în curtea unei case din localitatae constănţeană Măgura.

Constanţa: Crimele mafiei Băhăian / Asasinul Şlepac vrea să rămână în arestul Poliției

Capul reţelei criminale  a fost arestat în data de 17 ianuarie 2010, iar în luna martie, specialiştii au stabilit faptul că Băhăian şi complicii săi au avut discernământ în raport cu faptele comise.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite