Constanţa: Asasinatele mafiei Băhăian /Rudele lui Cernat au recunoscut rămăşiţele bărbatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Lucian Cernat este prima victimă a lui Băhăian
Constanţa: Lucian Cernat este prima victimă a lui Băhăian

După deshumarea lui Lucian Cernat, care a fost făcută marţi dimineaţă, anchetatorii au prelevat probe biologice şi de la rudele victimei.

„Au luat fire de păr şi salivă, să fie ei singuri că e băiatul meu“, a declarat Teodora Cernat, mama primei victime a clanlui afaceristului Sergiu Băhăian.
Femeia povesteşte cu lacrimi în ochii cum fiul ei a dispărut fără urmă. „Îl durea o măsea şi mi-a spus că pleacă la Medgidia, la dentist. Dus a fost, pe 20 luna asta se fac patru ani de când a dispărut“, povesteşte femeia disperată. Ea spune că nu a fost prezentă la deshumarea fiului ei. „Mi s-a făcut rău, n-am putut să merg“, a mai spus, printre lacrimi Teodora Cernat.

Înmormântare amânată

Rudele lui Cernat aşteaptă să îşi poată lua fratele şi fiul acasă, să-l îngroape conform tradiţiei. „Ne-au zis medicii că abia peste două luni ni-l dau acasă, să-l îngropăm creştineşte“, spune mama bărbatului. Femeia nu îşi aminteşte ca fiul ei să fi primit vizite de la călăii săi. „Lucian era un băiat tare cuminte, nu bea şi n-a supărat pe nimeni cât a trăit. A lucrat şi cu pletoşii din Cuza Vodă, dar n-a avut probleme niciodată“, povesteşte femeia.

Au recunoscut cadavrul

După deshumare, rămăşitele lui Lucian Cernat au fost transportate la morga Spitalului din Medgidia, unde medicii legişti au prelevat probe biologice. „Analiza probelor va arată identitatea victimei, precum şi dacă a fost intoxicat sau nu“, a declarat Marius Popa, seful Serviciului de Medicină Legală Constanţa.

Procurorii Direcţiei de Investigarere a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism (DIICOT) spun că rudele lui Cernat au recunoscut rămăşiţele bărbatului. „Este doar o presupunere, cadavrul a stat aproape o luna în apă, în plină vară, şi alţi trei ani a stat îngropat. Victima a fost îngropată fără haine, iar cadavrul este acum jumătate mumificat şi jumătate putrefiat“, a declarat legistul Marius Popa.

CITEŞTE ŞI

ANCHETATORII L-AU DESHUMAT PE LUCIAN CERNAT, PRIMA VICTIMĂ A LUI BĂHĂIAN

BĂHĂIAN ŞI COMPLICII RĂMÂN ÎN AREST

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite