Constanţa: UPDATE Anchetatorii l-au deshumat pe Lucian Cernat, prima victimă a lui Băhăian

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Cernat (42 de ani) a fost sedat şi drogat, apoi a fost aruncat de pe podul rutier de la Cernavodă în anul 2006
Lucian Cernat (42 de ani) a fost sedat şi drogat, apoi a fost aruncat de pe podul rutier de la Cernavodă în anul 2006

Procurorii DIICOT Slobozia au deshumat astăzi cadavrul lui Lucian Cernat, prima victimă facută de Băhăian. Lucian Cernat a zăcut un an la morgă înainte de a fi îngropat pe banii Primăriei Cernavodă.

Chiar în aceste momente este realizată autopsia rămăşiţelor lui Lucian Cernat, prima dintre victimele grupării conduse de Sergiu Băhăian.
„Cadavrul este în stare avansată de putrefacţie, noi prelevăm probe biologice, toxicologice şi histopatologice, pe care le vom trimite Institutului de Medicină Legală Bucureşti“, a declarat Marius Popa, şeful Serviciului de Medicină Legală Constanţa.
În plus, vor fi prelevate şi probe ADN, cu ajutorul cărora va fi stabilită cu exactitate identitatea victimei.
„Autopsia realizată acum nu va schimba rezultatul primei autopsii, însă în urma analizei probelor prelevate va putea fi stabilită cauza exactă a decesului, precum şi o posibilă intoxicare a victimei“, a adăugat legistul.
Cadavrul a fost deshumat în această dimineaţă, în jurul orei 10.30.
„Trupul a fost transportat la morga Spitalului din Medgidia. Este unul dintre cadavrele cu identitate necunoscută“, a declarata Emilian Nicolae, şeful Poliţie Cernavodă.

Corpul lui Cernat a fost găsit de oamenii legii la 13 septembrie 2006 în apele Canalului Dunăre - Marea Neagră. Agentul-şef Ion Costel de la Biroul de Investigaţii Criminale spune că trupul neînsufleţit al lui Cernat a stat între două şi trei săptămâni în apă şi a fost înhumat la Cernavodă, în baza actului medico-legal, care nu făcea însă referiri la suspiciuni în ce priveşte cauza morţii. Dosarul a fost închis cu neînceperea urmăririi penale.

CITEŞTE ŞI:
Constanţa: Lucian Cernat, drogat şi omorât
Constanţa: Băhăian şi complicii săi rămân în arest
Constanţa: Victimele clanului mafiot Băhăian

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite