Constanţa: Crimele mafiei Băhăian / Asasinul Şlepac vrea să rămână în arestul Poliției

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Recursul asasinului Adrian Grigoraş a fost judecat astăzi. Inculpatul care a cerut eliberarea din arest nu a declarat nimic în faţa instanţei, iar Curtea de Apel Constanţa a rămas în pronunţare. Asasinul Valentin Şlepac vrea să rămână în arestul Poliţiei, astfel încât nu a contestat măsura arestării preventive.

Citiţi şi:

Constanţa: ASASINATELE MAFIEI BĂHĂIAN / Prima victimă a lui Băhăian se află încă sub pământ
Constanţa: ASASINATELE MAFIEI BĂHĂIAN / Ulezu şi Şlepac dădeau ţeapă după ţeapă

Doar unul dintre cei doi suspecţi în cazul celor patru omoruri comise de reţeaua Băhăian speră să iasă din arestul Poliţiei. Valentin Şlepac (37 de ani), locotenentul lui Sergiu Băhăian, nu a atacat cu recurs măsura arestării preventive. Se simte în siguranţă după gratii.

Adrian Grigoraş (19 ani) este singurul care speră să îi înduplece pe judecători. Recursul său se va judeca la Curtea de Apel Constanţa.

Şlepac şi Grigoraş sunt învinuiţi că şi-au ucis partenerii de escrocherii, pe care îi puneau patroni la firme-fantomă. Lucian Cernat (42 de ani) a murit înecat. Petrică Captalan (28 de ani) şi Ionel Ulezu (42 de ani) au sfârşit îngropaţi de vii în curtea familiei Piciog din Măgura, iar Emilian Leonte (47 de ani) a fost lovit cu un ciocan în cap şi aruncat în Canalul Dunăre-Marea Neagră. 

VIDEO ŞI GALERIE FOTO EXCLUSIVĂ/Megaescrocherie bancară orchestrată de „Clanul Bua"

Parteneri în comiterea crimelor, cei doi nu împart aceeaşi celulă în arest. Ar fi împotriva legii. Fiecare a fost cazat într-o altă celulă, nu se văd şi nu îşi vorbesc.

Familia lui Adrian Grigoraş este la Bragadiru. Tânărul de 19 ani nu a primit vizite deloc.

Urmăriţi cazul în zilele următoare în ziarul ADEVĂRUL!

Cele mai sinistre şi ciudate crime din Banat

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite