Constanţa: Băhăian a fost arestat preventiv UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Instanţa va decide arestarea suspecţilor
Instanţa va decide arestarea suspecţilor

Magistraţii Tribunalului Ialomiţa au dispus în această seară emiterea unui mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile pe numele lui Sergiu Băhăian  pentru comiterea de infracţiuni economice. El va fi transportat cel mai probabil până mâine la Constanţa unde anchetatorii vor verifica şi acuzaţiile potrivit cărora ar fi comandat asasinatele în urma cărora patru oameni au fost ucişi.

EXCLUSIV Povestea timişoreanului care a ajuns ÎNGROPAT DE VIU după ce s-a cuplat la afacerea lui Sergiu Băhăianu


EXCLUSIV: Una dintre victimele execuţilor în stil mafiot era un boschetar,  făcut director de firmă peste noapte şi apoi ucis cu sadism

Procurorii care instrumentează cazul au prezentat judecătorilor documente din dosare şi au cerut emiterea a patru mandate de arestare: unul pentru Băhăian, al doilea pentru Eduard Marian Mărculescu, arestat vineri noapte împreună cu Sergiu Băhăianu, şi încă două pentru doi dintre locotenenţii care acţionau în Ialomiţa şi puneau la cale escrocheriile financiare.

O armată de avocaţi încearcă să înduplece judecătorii să permită clienţilor lor cercetarea în libertate. „Eu le-am promis rudelor că încerc măcar să menţin pentru clientul meu încadrări legate de fapte de natură economică, nu de natura complicităţii la omor, lucruri mult mai grave”, a declarat unul dintre avocaţii sosiţi la Tribunal pentru a-i apăra pe cei patru reţinuţi.

Prejudiciu de 1,2 milioane euro

Din documentele prezentate instanţei, ţepele cu CEC-uri şi bilete la ordin fără acoperire bancară arată un prejudiciu în relaţiile comerciale ale firmelor controlate de Băhăian cu firme ialomiţene de circa 1,2 milioane euro.

Sergiu Băhăian şi Eduard Mărculescu au fost audiaţi în seara zilei de sâmbătă de procurorii DIICOT Slobozia, care au dispus reţinerea pentru 24 de ore pentru infracţiuni economice iar în cursul nopţii de sâmbătă au mai fost reţinute încă două persoane din anturajul celor doi.

Cele mai sinistre şi ciudate crime din Banat

Escrocherii marca Băhăianu în Hunedoara: Boschetari racolaţi la credite cu acte false

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite