Luminiţa Magdalena Călin, lector universitar, căutată cu elicopterul după ce a dispărut fără urmă undeva pe drumul dintre Constanţa şi Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Luminiţa Magdalena Călin (37 de ani) a dispărut vineri seara
Luminiţa Magdalena Călin (37 de ani) a dispărut vineri seara

Zeci de poliţişti, jandarmi şi voluntari au periat ieri peste 20 de hectare de pe drumul ce leagă Constanţa de Hârşova, zona în care a dispărut Luminiţa Magdalena Călin (37 de ani). Pentru găsirea femeii, lector universitar, s-a apelat şi la elicopter.

UPDATE Elicopterul închiriat de fratele femeii dispărute survolează deja zona în care Luminiţa Magdalena Călin a fost văzută ultima oară. În urmă cu doar câteva minute, criminaliştii au ridicat mai multe probe din camera în care locuia fosta asistentă universitară.

EXCLUSIV: Rectorul ASE despre femeia dispărută: "A fost dată afară în primăvară. Avea o relaţie proastă şi cu studenţii, şi cu profesorii“

UPDATE
Asistenta universitară va fi căutată şi cu ajutorul unui elicopter. Aparatul de zbor va survola zona în care se crede că a dispărut tânăra.

EXCLUSIV Asistenta universitară dispărută a fost dată afară de la ASE din cauza absenţelor

Aproximativ 60 de persoane au participat ieri la căutările asistentei universitare care a dispărut fără urmă în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Oamenii în uniformă, rude ale femeii, dar şi săteni din localităţile Nicolae Bălcescu au scotocit de ieri dimineaţa pe o rază de şase kilometri de la locul în care femeia şi-a abandonat maşina şi a fugit pe câmp.

Constanţa: EXCLUSIV Dispariţie misterioasă a unei asistente universitare

După mai bine de şase ore, căutările au fost abandonate la lăsarea întunericului. Poliţiştii spun că în această dimineaţă se vor întoarce pe câmp, unde vor peria un alt perimetru.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite