Constanţa: EXCLUSIV Dispariţie misterioasă a unei asistente universitare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Criminaliştii au prelevat probe care să îi ajute la rezolvarea cazului
Criminaliştii au prelevat probe care să îi ajute la rezolvarea cazului

Poliţiştii constănţeni au organizat filtre în tot judeţul pentru a o găsi pe Luminiţa Magdalena Călin (37 de ani), o asistentă universitară dispărută de 48 de ore. 

În noapte de vineri spre sâmbătă, poliţiştii au încercat să oprească în trafic un autoturism marca Peugeot 207, pentru un control de rutină. Şoferul nu a oprit la semnalele poliţiştilor şi a accelerat, astfel că oamenii legii au pornit în urmărirea autoturismului suspect.

Maşina a gonit până în localitatea Stupina, comuna Crucea, unde a rămas împotmolită pe o străduţă. Din autoturism a sărit şoferiţa care a luat-o la fugă pe câmp.

Constanţa: Asistenta universitară căutată cu elicopterul


A doua zi, la Poliţie s-a prezentat un bărbat care a reclamat că sora lui a dispărut de acasă. Din descrierea făcută de reclamant, femeia dată dispărută era acceaşi cu cea care, în noaptea precedentă, a refuzat să oprească la controlul de rutină.

Constănţeanca Luminiţa Magdalena Călin are 37 de ani şi este asistentă universitară în Bucureşti. În urmă cu câteva luni, femeia şi-a pierdut tatăl şi se pare că suferea de o depresie.

Forţe impresionante de Poliţiei au fost mobilizate pentru a o găsi pe asistenta universitară. Oamenii legi au organizat filtre în tot judeţul şi o caută pe femeie la toate fermele din zona în care a fost văzută ultima oară.

Cei doi câini de urmă folosiţă la căutări au indicat că, după ce a stat o perioadă pe câmp, femeia s-a întors pe şoseaua principală.

Vom reveni cu detalii!

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite