Constanţa: EXCLUSIV Asistenta universitară dispărută a fost dată afară de la ASE din cauza absenţelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Luminiţa Magdalena Călin (37 de ani) a dispărut în noaptea de 10 spre 11 decembrie 2010
Luminiţa Magdalena Călin (37 de ani) a dispărut în noaptea de 10 spre 11 decembrie 2010

Luminiţa Magdalena Călin (37 de ani) a lucrat până în luna mai ca asistent universitar al Facultăţii de Finaţe, Asigurări, Bănci şi Burse de Valori. După o carieră de 12 ani în învăţământ, femeia a fost dată afară pentru că lipsea de la catedră

În luna mai, conducerea Academiei de Studii Economice (ASE) Bucureşti i-a desfăcut asistentei contractul de muncă. „Motivul a fost unul disciplinar. Contractul de muncă a fost desfăcut din cauza absenteismului“, a explicat Florina Moharu de la biroul de presă al ASE.

Constanţa: UPDATE Asistenta universitară este căutată cu elicopterul

Reprezentanţii universităţii din Capitală spun că au urmat procedura specifică în cazul în care unul dintre cadrele didactice nu se mai prezintă la catedră. „Am trimis nenumărate scrisori la o adresă din judeţul Constanţa, însă toate au venit înapoi, fără răspuns“, a completat reprezentanta ASE.

Constanţa: EXCLUSIV Dispariţie misterioasă a unei asistente universitare

Tot în luna mai, după desfacerea contractului de muncă, Luminiţa Magdalena Călin a eliberat şi camera de cămin pe care o ocupa.

În anul 2005, fosta asistentă universitară şi-a susţinut teza de doctorat cu titlul „Datoria publică internă şi externă a României. Strategii de contractare, rambursare şi utilizare a împrumuturilor de stat“.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite