CONCEDIU DE VEDETĂ Vezi aici unde îşi petrec vacanţa Andra şi Măruţă, dar şi alte vedete clujene FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unii au fost deja în concediu, iar alţii îşi fac planuri pentru petrecerea vacanţei de vară. Dacă unii aleg marea sau muntele românesc, alţii nu ezită să se aventureze peste graniţă, în staţiuni cunoscute sau de lux.

Cântăreaţa de muzică uşoară Andra va merge alături de soţul ei, Cătălin Măruţă, dar şi împreună cu copilul lor în Spania, la Marbella. Va fi prima vacanţă în trei, potrivit Click!. Măruţă a precizat că în această localitate există un restaurant foarte bun, care în timp a devenit restaurantul lor preferat. „E vorba de un restaurant excelent, Tiberio se numeşte. În afară de faptul că arată superb, au acolo şi o mâncare irezistibilă, meniul e plin de specialităţi locale şi internaţionale, ne place cam tot ce au în meniu. Ăsta chiar a devenit un tabiet de vacanţă“, a spus soţul Andrei, citat de Click!

Click pe poze pentru a vedea unde merge Andra

image

Aurel Tămaş, cunoscut interpret de muzică populară, va petrece vacanţa în ţară. „Nu ies din România. Ţara noastră e frumoasă. Să iasă alţii dacă vor“, a declarat cântăreţul. El a adăugat că şi-a propus să ajungă şi la munte, şi la mare vara aceasta. „Sper să ajung cu familia la Costineşti, dar şi la munte“. În ce priveşte suma alocată vacanţei, Tămaş speră să-i ajungă trei mii de lei. „Pentru toţi trei cred că e suficient să avem 30 de milioane de lei vechi“, a completat acesta.

Click pe poze pentru a vedea unde merge Aurel Fărcaş

image
image

Clujeanca din grupul Divertis, Paula Chirilă, a ales Cipru. Ea a fost în vacanţă aici la începutul lunii iunie, împreună cu soţul său şi fetiţa lor de un an şi jumătate. „Ne-a placăut foarte mult, mai ales fetiţei“, a afirmat Paula Chirilă. Membra grupului Divertis a spus că cel mai probabil restul vacanţei va fi petrecută în Cluj-Napoca.

Click pe poze pentru a vedea unde a fost în concediu Paula Chirilă

image

CONCEDIU DE VEDETĂ:

Şerban Huidu s-a relaxat în Skyatos.Vezi ce recomandă cârcotaşul pentru o vacanţă grecească FOTO

Ilie Năstase şi iubita sa Brigitte Sfăt au făcut concedii într-un an cât alţii într-o viaţă. Vezi cum s-au distrat la Paris, pe Coasta de Azur sau Monte Carlo GALERII FOTO

Lucian Bute se relaxează în Caraibe alături de prietena sa, înainte de următorul meci VIDEO

Bobiţă Cătuşanu, liderul de la Antract, îşi petrece concediul în Grecia

Mircea Badea, vacanţe în Italia şi Grecia FOTO

Dani Oţil şi Mihaela Rădulescu preferă Grecia şi Thailanda FOTO

Mugur Mihăescu, plajă pe picior de fugă: două zile la Mamaia

Laura Cosoi îl duce pe Smiley in Sardinia. „Moartea din Carpaţi" va negocia cu neguţătorii din bazarul din Istanbul FOTO

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite