CONCEDIU DE VEDETĂ Dani Oţil şi Mihaela Rădulescu preferă Grecia şi Thailanda FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Realizatorul matinalului „Neatza cu Răzvan & Dani", de la Antena 1, şi-a petrecut, în urmă cu o lună, sfârşitul de săptămână în Grecia, acolo unde a fost împreună cu Mihaela Rădulescu.

Dani a rămas impresionat de greci, afirmând că ţara este în continuare superbă, în ciuda crizei şi a protestelor care au pus stăpânire pe Grecia. „Grecia. Ţara e superbă. Asta ştiţi probabil cu toţii. Cum e acum însă, cu noua criză? Aproape la fel, dacă eşti turist. În Atena, într-o piaţă centrală, câteva mii de greci scandau împotriva guvernului şi a măsurilor de criză, iar la 500 de metri mai jos, ospătarii aduceau platouri pline trecând cu greu printre turişti. În benzinării şi magazinele mici e marfă puţină, staţiunile sunt însă pline. Daca ai bani de cheltuit, nimeni nu te refuză. Cred că nici anul ăsta nu rişti, dacă alegi un sejur în Grecia, mai ales că s-au făcut deja reduceri mari", a afirmat, pe blogul personal, iubitul Mihaelei Rădulescu.

image

Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil nu au fost la prima ieşire împreună, la începutul acestui an alegând să plece într-o vacanţă în Thailanda. Cei doi au preferat plimbările pe elefanţi sau show-urile cu maimuţe, dar nu au ratat nici sesiunile de cumpărături.

CONCEDIU DE VEDETĂ:

Şerban Huidu s-a relaxat în Skyatos.Vezi ce recomandă cârcotaşul pentru o vacanţă grecească FOTO

Ilie Năstase şi iubita sa Brigitte Sfăt au făcut concedii într-un an cât alţii într-o viaţă. Vezi cum s-au distrat la Paris, pe Coasta de Azur sau Monte Carlo GALERII FOTO

Lucian Bute se relaxează în Caraibe alături de prietena sa, înainte de următorul meci VIDEO

Bobiţă Cătuşanu, liderul de la Antract, îşi petrece concediul în Grecia

Mircea Badea, vacanţe în Italia şi Grecia FOTO

Vezi aici unde îşi petrec vacanţa Andra şi Măruţă, dar şi alte vedete clujene

Mugur Mihăescu, plajă pe picior de fugă: două zile la Mamaia

Laura Cosoi îl duce pe Smiley in Sardinia. „Moartea din Carpaţi" va negocia cu neguţătorii din bazarul din Istanbul FOTO

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite