CONCEDIU DE VEDETĂ Laura Cosoi îl duce pe Smiley in Sardinia. „Moartea din Carpaţi“ va negocia cu neguţătorii din bazarul din Istanbul (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vedeta Pro TV îşi face bagajele pentru un sejur alături de iubitul ei în insula din Mediterană. Un alt ieşean cunoscut în toată ţara, Cătălin Moroşanu, va pleca cât de curând cu iubita în Turcia pentru a vizita oraşul Istanbul. Anul trecut, „Moartea din Carpaţi a văzut un alt oraş istoric, Barcelona.

Ieşeanca Laura Cosoi se pregăteşte de concediu. Vedeta PROTV nu va pleca singură, ci împreună cu Smiley, partenerul de viaţă. Au ales ca destinaţie Sardinia din Italia. Cei doi îşi fac deja bagajele, plecarea fiind stabilită pentru 24 iulie. „Vom pleca în această duminică în Sardinia", a spus Laura Cosoi.

image

Moroşanu se duce la turci

După ce a făcut meciul carierei în faţa legendei K1 Stefan Leko, Cătălin Moroşanu are gânduri de vacanţă. Luptătorul legitimat la Cotnari-Scorpions Iaşi îşi caută deja bilete pentru a merge în vacanţă cu iubita lui, Georgiana, la Istanbul, în Turcia.

„Vreau să văd în mod special Hagia Sofia, biserica transformată de otomani în moschee. Mă interesează şi podul peste strâmtoarea Bosfor, care leagă Europa de Asia Mică", a spus „Moartea din Carpaţi", care mai are o curiozitate.

image

„Am tot auzit că în bazarul din Istanbul trebuie să te târguieşti serios dacă vrei să nu fi făcut la bani. Abia aştept să văd ce pot neguţătorii turci", a comentat cu umor luptătorul de kick boxing.

Anul trecut, Cătălin şi iubita lui au stat o săptămână în Barcelona, unde au încercat să viziteze cât mai multe obiective turistice.

image

„Am mers cu autobuzele special amenajate pentru traseele turistice şi tot nu am putut vedea totul. Cel mai mult mi-a plăcut La Sagrada Familia, Grădina Zoologică şi parcul de distracţii Port Aventura. Au fost nişte călduri cumplite, dar a meritat totul", povesteşte ieşeanul.

CONCEDIU DE VEDETĂ:

Şerban Huidu s-a relaxat în Skyatos.Vezi ce recomandă cârcotaşul pentru o vacanţă grecească FOTO

Ilie Năstase şi iubita sa Brigitte Sfăt au făcut concedii într-un an cât alţii într-o viaţă. Vezi cum s-au distrat la Paris, pe Coasta de Azur sau Monte Carlo GALERII FOTO

Lucian Bute se relaxează în Caraibe alături de prietena sa, înainte de următorul meci VIDEO

Bobiţă Cătuşanu, liderul de la Antract, îşi petrece concediul în Grecia

Mircea Badea, vacanţe în Italia şi Grecia FOTO

Dani Oţil şi Mihaela Rădulescu preferă Grecia şi Thailanda FOTO

Mugur Mihăescu, plajă pe picior de fugă: două zile la Mamaia

Vezi aici unde îşi petrec vacanţa Andra şi Măruţă, dar şi alte vedete clujene

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite