CONCEDIU DE VEDETĂ Şerban Huidu s-a relaxat în Skyatos.Vezi ce recomandă cârcotaşul pentru o vacanţă grecească FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şerban Huidu a fost în vacanţă, cu soţia Cristina şi cei doi băieţei ai lui, Rareş şi Mircea, într-una dintre cele mai frumoase insule din Grecia.

„Deşi conaţionalii preferă Bulgaria sau Turcia cu ale ei „allinclusive”, eu am ales să mai merg undeva, unde am fost acum şapte ani, în insula Skyatos”, scrie pe blog „cârcotaşul”. 

Jurnalistul îi linişteşte pe cei care nu se încumetă să meargă în Grecia şi spune că este linişte: „Acum, în afară de protestele din faţa Parlamentului, era linişte în Grecia. Toţi beau cafea dimineaţă, la prânz şi seara, iau salarii de la stat şi găzduiesc turişti străini“.

image
image
image

CLICK PE IMAGINI PENTRU A VEDEA UNDE ŞI-A PETRECUT VACANŢA SERBAN HUIDU

Impresii din insulă

Şerban spune că lucrurile s-au schimbat de când a foat ultima dată. „Am revenit acolo, după ce am mai mers, cu maşina, când Grecia ieşea campioană europeana la fotbal, Charisteas, sau cum se numea, era zeu, iar scuterele grecilor erau în apă“, spune el.

„Am revăzut locuri frumoase şi ceea ce e mai important copiii s-au simţit excelent. Românii sunt destul de mulţi de când s-a băgat un charter operat de Tarom, aşa că o să auziţi câte un „Hai, măi Vasile mai repede!” din când în când“, a scris el pe blog.

Recomandările lui Şerban pentru vacanţa grecească

Realizatorul „Cronicii cârcotaşilor” nu uită să le recomande românilor ce are mai frumos insula grecească: oraşele Kastrul şi Lalaria, plaja Kukounaries, Capul Kanapista şi „toate restaurantele pline de tzatziki de acolo”, iar pentru evlavioşi, jurnalistul a găsit câteva mănăstiri mai mari prin zonă.

Mă refac cu paşi mari şi le mulţumesc celor care s-au interesat de sănătatea mea“, scrie la final Şerban Huidu.

La 29 decembrie 2010, realizatorul TV Şerban Huidu a fost internat în stare gravă la Spitalul Universitar din Innsbruck, după ce a suferit un accident pe o pârtie de schi din apropierea cunoscutei staţiunii austriece.

Încercând să evite nişte copii aflaţi pe pârtie, Huidu a pierdut controlul schiurilor şi s-a lovit de un copac. În urma impactului, a suferit un traumatism cranio-cerebral. Timp de câteva zile, realizatorul TV  a fost menţinut în stare de comă indusă, pentru a i se face investigaţii medicale.

Ce vedeţi în Skyatos

Insula Skiathos este înconjurată de mai mult de 60 de plaje cu nisip fin. Puteţi alege pentru înot o plajă liniştită sau una cosmopolită, una mai largă sau una mai mică.

Pentru plaje bine organizate, cu beachbar-uri, cu sporturi nautice şi salvamari, Plaja Koukounaries a fost desemnată una dintre cele mai frumoase plaje din lume, dar şi altele cum ar fi: Megali, Ammos, Vassilias, Achladies, Kalamaki, Agia Paraskevi, Vromolimnos, Troulos şi Banana.

Plaje mai liniştite puteţi găsi pe partea de nord şi nord-vest a insulei, recomandate fiind Mandraki, Elia, Angistros, Megalos şi Mikros Aselinos şi Kechria.

Nu rataţi o excursie la frumoasa plajă Lalaria, unde puteţi ajunge doar pe mare, la fel ca şi la insula Tsougria.
Portul vechi este punctul de plecare al vapoarelor care fac excursii de o zi în insulele Skopelos, Alonissos şi la Parcul Marin al Sporadelor de Nord, unde locuieşte protejat foca Monachus-Monachus.

Pentru deplasările dumneavoastră, puteţi apela la autobuzele de linie care circulă la intervale scurte, pe parcursul întregii staţii, la taxiuri, sau la numeroasele agenţii de închiriere de maşini şi motociclete.

Ofertă

Europa Travel organizează plecări săptămânale în fiecare sâmbătă, până la 3 septembrie 2011.

La hotel de 3 stele, cu mic dejun, în perioada 23-30 iulie, un bilet de persoană costă de la 700 de euro.
Este inclus: biletul de avion cursă charter Bucureşti - Skiathos – Bucureşti, transfer aeroport - hotel – aeroport, 7 nopţi cazare hotel cu mic dejun, asistenţă turistică

Nu sunt incluse taxele de aeroport de 95 de euro de persoană şi nici asigurarea medicală.

CONCEDIU DE VEDETĂ:

Vezi aici unde îşi petrec vacanţa Andra şi Măruţă, dar şi alte vedete clujene

Ilie Năstase şi iubita sa Brigitte Sfăt au făcut concedii într-un an cât alţii într-o viaţă. Vezi cum s-au distrat la Paris, pe Coasta de Azur sau Monte Carlo GALERII FOTO

Lucian Bute se relaxează în Caraibe alături de prietena sa, înainte de următorul meci VIDEO

Bobiţă Cătuşanu, liderul de la Antract, îşi petrece concediul în Grecia

Mircea Badea, vacanţe în Italia şi Grecia FOTO

Dani Oţil şi Mihaela Rădulescu preferă Grecia şi Thailanda FOTO

Mugur Mihăescu, plajă pe picior de fugă: două zile la Mamaia

Laura Cosoi îl duce pe Smiley in Sardinia. „Moartea din Carpaţi" va negocia cu neguţătorii din bazarul din Istanbul FOTO

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite