Răzvan Krivach: „Nu trebuie s-o judecăm pe Mădălina Manole pentru decizia sinuciderii”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Solistul clujean Răzvan Krivach a rămas şocat la aflarea veştii sinuciderii Mădălinei Manole. Acesta a declarat că a participat la turnee în ţară alături de Mădălina Manole încă de pe vremea când avea doar 12 ani, considerând-o un adevărat model ca artist.

„Am rămas consternat asupra acestei decizii. Nu trebuie s-o judecăm. Nu ştim detalii. Motivele pot fi nenumărate”, a declarat cântăreţul clujean Răzvan Krivach. Acesta a precizat că a participat alături de Mădălina Manole şi Laura Stoica în cadrul unor turnee naţionale încă de pe vremea când avea doar 12 ani şi cânta într-o trupă rock, Inedit. „Era o gaşcă de copii, iar ele erau un fel de <mamele noastre>. Am fost destul de apropiaţi. Era în plină glorie. Era o personalitatea fabuloasă. Le studiam pe scenă”, a mai spus Răzvan Krivach. Acesta este de părere că Mădălina Manole a ridicat prin stilul acesteia nivelul muzicii uşoare româneşti. „A păstrat autenticitatea muzicii uşoare româneşti, însă cu influenţe rock occidentale. A contribuit fără doar şi poate la evoluţia muzicii uşoare româneşti”, a conchis Răzvan Krivach.

CITEŞTE ŞI:

Laurenţiu Cazan despre Mădălina Manole: „Orice artist şi-ar dori uneori să îşi tragă un glonţ în cap"

La Mangalia, Mădălina Manole a lăsat în urma ei o stea de mare

Sibienii o plâng pe Mădălina Manole pe internet

EXCLUSIV Mărturisire-şoc a Mădălinei Manole făcută sâmbătă: „Am emoţii pentru ziua mea"

Biografia Mădălinei Manole a fost scrisă de un profesor din Călăraşi

Dan Negru, devastat de moartea Mădălinei Manole: „A fost o artistă adevărată, nu o vedetă de tinichea care îşi arată sânii"

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite