La Mangalia, Mădălina Manole a lăsat în urma ei o stea de mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe Aleea Stelelor de Mare de pe faleza din Mangalia solista Mădălina Manole are o placă de mozaic cu numele ei. Vedetă a Festivalului Callatis, unde a cântat aproape în fiecare ediție, Mădălina Manole are o stea de mare asemănătoare celei de la Hollywood.

„De asemenea, în anul 2007, Mirabela Dauer, Margareta Pâslaru şi Mădălina Manole au avut parte de zile de naştere sărbătorite exact în timpul festivalului, pe scena scoică, în fața a mii de oameni“, povestește regizorul Cornel Diaconu, organizatorul festivalului de la Mangalia.

Mădălina Manole s-a lansat la Festivalul de la Mamaia în 1988 VIDEO

Exclusiv: Biograful Mădălinei Manole face destăinuiri

EXCLUSIV Mărturisire-şoc a Mădălinei Manole făcută sâmbătă: „Am emoţii pentru ziua mea"

„Mădălina Manole a fost invitată la mai multe ediții ale festivalului și de fiecare dată a răspuns cu plăcere invitației. Doar în anul 2007 a fost reticentă la ideea noastră de a-i face un scurt remember, un film care ar fi trebuit să ruleze pe o plasmă de dimensiuni mari amplasată pe scenă, exact când publicul i-ar fi cântat La mulți ani. A fost ca și cum nu ar fi vrut să își aducă aminte de începuturi“, spune Diaconu.

Mădălina Manole era cap de afiș la festivalul Nufărul de Aur de la Tulcea

Potrivit regizorului însă cel mai emoționant moment a fost în cadrul spectacolului Mirii anului, eveniment organizat tot de Cornel Diaconu, în care solista Mădălina Manole a fost sărbătorită alături de soțul ei la acea vreme Șerban Georgescu.

„Am colaborat cu ea și la alte spectacole, de exemplu la Circul București, când aveam momente de muzică combinate cu acrobații și efecte speciale. Ea trebuia să treacă prin sulița unui scamator însă a refuzat chiar dacă i s-a spus că este un simplu truc. Era reticentă la astfel de spectacole originale, vroia să fie o apariție simplă, modestă fără efecte speciale“, spune Diaconu.

Mădălina Manole a cântat de trei ori pe scena festivalului Amara

Laurenţiu Cazan despre Mădălina Manole: „Orice artist şi-ar dori uneori să îşi tragă un glonţ în cap"

Naşul de cununie al Mădălinei Manole, copleşit de durere

Sibienii o plâng pe Mădălina Manole pe internet

Vedeți mai jos cum a fost sărbătorită artista pe scena Festivalului Callatis în anul 2007

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite