Stareţa de la Tăriceni, în depresie. Vezi aici ce spune Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor despre starea femeii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mănăstirea Tăriceni, locul în care a izbucnit scandalul Foto: Click
Mănăstirea Tăriceni, locul în care a izbucnit scandalul Foto: Click

Fosta stareţă de la mănăstirea Tăriceni, devenită mama a două fetiţe, după ce a fost prinsă în mrejele iubirii, este foarte afectată de scandalul în care a târât Biserica Ortodoxă Română.

PS Vincenţiu,  episicopul Sloboziei şi Călăraşilor  a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că o va ajuta pe femeie să se integreze în lume, chiar dacă pentru păcatul ei a fost exclusă din viaţa monahală, întrucât aceasta "nu şi-a pierdut definitiv sufletul" şi nu şi-a ucis pruncii. Vestea că a născut două fetiţe, duminică, la spitalul Pantelimon din Bucureşti care a uimit o ţară întreagă a afectat-o profund şi pe Sebastiana Gâtlan.

Linşaj mediatic

Episcopul a spus că, din nefericire, în urma campaniei mediatice, fosta stareţă a căzut în depresie, iar ea are nevoie de o stare bună ca să-şi poată îngriji cei doi copii. "Este o mamă cu doi copii, gândul nostru este acum spre cele două fetiţe. Vrem să o ajutăm să se integreze în lume şi facem apel la presă să înceteze linşajul mediatic", a adăugat episcopul.

„O vom ajuta să se integreze în lume“

PS Vincenţiu a explicat şi de ce fosta maică nu se mai poate întoarce la mănăstire. "Stareţa de la Tăriceni nu mai poate reveni la viaţa monahală, întrucât a încălcat deja făgăduinţa de a-şi petrece viaţa în înfrânare, în sărăcie de bunăvoie şi ascultare. Dar, pe de altă parte, ne bucurăm pentru că nu şi-a pierdut definitiv sufletul şi nu şi-a ucis copiii. Ea are obligaţia morală de a-şi creşte pruncii, iar noi o vom ajuta să se integreze în lume. Acum este o mamă care are doi copii şi aceasta este grija ei", a adăugat PS Vincenţiu, episopul Sloboziei şi Călăraşilor.

Citeşte şi: EXCLUSIV Stareţa păcătoasă provine dintr-o familie respectabilă. Citeşte aici ce spun oamenii din comuna natală

Citeşte şi: Măicuţa care a născut gemene s-a călugărit în copilărie. Vezi aici ce spun cei care au cunoscut-o

Citeşte şi: ŞOCANT Maica stareţă de la mănăstirea Tăriceni a născut două fetiţe !

Călăraşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite