ŞOCANT Maica stareţă de la mănăstirea Tăriceni a născut două fetiţe !

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mănăstirea Tăriceni din judeţul Călăraşi
Mănăstirea Tăriceni din judeţul Călăraşi

Scandal la mănăstirea Tăriceni ! Maica stareţă a adus pe lume, duminică, două fetiţe, deşi a depus un jurământ de castitate atunci când şi-a închinat viaţa lui Dumnezeu. Sebastiana Gâtlan, în vârstă de 40 de ani, a ţinut secret faptul că a rămas însărcinată, a anunţat PRO TV.

Femeia a ajuns la Spitalul Pantelimon din Capitală unde a născut gemene. Fetiţele sunt în stare bună, iar măicuţa nu doreşte să le recunoască. Se pare că acestea sunt rodul dragostei dintre Sebastiana Gâtlan şi un preot din judeţul Ialomiţa. Gemenele s-au născut prin cezariană şi sunt în stare bună. Nici medicii nu au ştiut că aceasta este măicuţă, pentru că femeia nu a venit îmbrăcată în haine monahale la spital. Breasla preoţilor este uimită de acest caz şocant. Părintele Eugen Ramon Ilie, protoiereu la Călăraşi s-a declarat uimit de acest lucru şi nu a putut să spună decât: „Nu cred că este adevărat. Nu este posibil!“

Lacăş de cult în pustietate

În inima  Bărăganului, pe malul Mostiştei, se află Mânăstirea Tăriceni, ctitorie a negustorului Hristodor Guva, de neam grec, moşier prin aceste ţinuturi. Lăcaşul de cult se află în pustietate, la 18 kilometri de Lehliu, iar pe vremuri a fost mănăstire de călugări. Pe un deal din vecinătatea bisericii există o troiţă, aparţinând mânastirii, ridicată în anul 1850, cu forma unui paraclis, imitând în miniatură biserica, având aproximativ 15 metri pătraţi. Troiţa, închinată Sfintei Muceniţe Filofteia, a adăpostit moaştele sfintei Paraschiva care au trecut pe aici într-o perioadă istorică întunecată.

Citeşte şi: ŞOCANT : Un preot din Ialomiţa a lăsat gravidă o stareţă din Călăraşi. Cei doi au împreună două fetiţe

       VEZI AICI REACŢIA REPRZENTANŢILOR SLOBOZIEI ŞI CĂLĂRAŞILOR

Citeşte şi: Episcopia ia măsuri la Tăriceni. Stareţa păcătoasă a fost exclusă din monahism

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite