UPDATE Tatăl copilului care a căzut de la mansarda grădiniţei: "L-am dus sănătos la grădiniţă şi l-am luat în comă". Cum a căzut micuţul de la mansardă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Joi, la ora 13.00 tatăl băieţelului de 4 ani care a căzut de la mansarda Grădiniţei 195 din Militari a sosit la Secţia 21, unde a depus plângere penală împotriva educatoarei care avea grijă de fiul său.

UPDATE 14.15

Tatăl băieţelului a decalarat la ieşirea de la Secţia 21, unde a depus plângere penală împotriva educatoarei Mihaela Ciolan, cea care trebuia sa aibă grijă de fiul său, că starea băieţelului nu este bună. "Faptul că a ieşit din comă nu înseamnă că starea lui este bună. Spune câteva cuvinte, cere lucruri pe care şi le dorea înainte de incident sau pe care şi le aduce aminte. Nu m-a contactat nimeni din partea grădiniţei. De patru-cinci zile am stat tot timpul la spital cu soţia şi fiul", a declarat tatăl băieţelului.

La rândul său, avocata familiei a declarat că a depus plângere penală împotriva educatoarei şi a tuturor celor care vor fi găsiţi vinovaţi de poliţie: îngrijitori şi personal auxiliar. Avocata a cerut daune morale în valoare de 300.000 de euro iar suma va creşte cu cheltuielile de spitalizare, medicamente şi tratamentul de recuperare al micuţului. De asemenea, avocata a declarat că micuţul s-a dus în toaleta personalului grădiniţei şi nu a copiilor, acolo s-a încuiat cu cheia pe dinăuntru. Nemaiputând ieşi, micuţul s-a urcat pe un scăunel, apoi pe calorifer şi a ajuns la geamul mansardei de unde a căzut în gol. În tot acest timp, avocata susţine că educatoarea purta discuţii cu o cunoştinţă din afara grădiniţei.

Bărbatul a venit însoţit de avocată şi a declarat doar: "Copilul nu este bine, L-am adus sănătos la grădiniţă şi l-am luat în comă". El a mai adăugat că nu ştie deocamdată ce daune să ceară, acest lucru urmînd să îl stabilească împreună cu avocata sa.



Click pe fotogalerie pentru a vedea mai multe imagini

image

Potrivit avocatului părinţilor copilului, aceştia vor merge mâine să depună plângere penală împotriva Grădiniţei nr. 195.

Grădinița 195 Foto: Adevarul

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE

Citiţi şi:

EXCLUSIV Educatoarea copilului de 4 ani, care a căzut de la mansarda grădiniţei, este urmărită penal pentru vătămare corporală din culpă

Copilul de la Grădiniţa 195 din Capitală, care a căzut de la etaj, a ieşit din comă şi cere: apă, suc şi maşinuţa

FOTOGALERIE Grădiniţa groazei a băgat în comă un copil de patru ani

Aglomeraţie în grădiniţe: 1,5 metri pătraţi pentru fiecare copil

Băieţelul de 3 ani care a căzut de la mansarda grădiniţei se simte mai bine

Un copil de trei ani în comă după ce a căzut de la fereastra toaletei Grădiniţei nr. 195 din Bucureşti

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite