Un copil de trei ani în comă după ce a căzut de la fereastra toaletei Grădiniţei nr. 195 din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un copil de trei ani a ajuns, astăzi, la spital în stare foarte gravă după ce a căzut de la fereastra toaletei clădirii şi s-a lovit la cap, informează Mediafax.  Micuţul a fost transportat în comă la Spitalul Bagdasar Arseni şi a fost operat de urgenţă.

UPDATE Reprezentanţii Poliţiei Capitalei susţin că micuţul a căzut de la geamul unei băi situate la etajul clădirii, nu de pe un tobogan, aşa cum s-a crezut iniţial. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, a declarat pentru Mediafax că băieţelul a cerut să fie lăsat la baie, unde s-a dus nesupravegheat. El a căzut de la geamul băii respective, situate la etajul clădirii.
„O echipă de poliţişti se află la faţa locului pentru cercetări“, a spus Sarca.

Medicul de gardă de la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală, doctorul Ligia Tătăranu, a declarat, pentru "Adevărul“, că micuţul a ajuns în unitatea spitalicească în stare foarte gravă, fiind în comă. „Copilul a fost preluat de neurochirurgul de serviciu care a constatat leziuni şi traumatisme foarte grave. Micuţul a intrat direct în operaţia. Acum (n.red. joi, ora 17.30) copilul se află în operaţie“, a precizat medicul Ligia Tătăranu.

Copilul a ajuns la Spitalul a ajuns la Spitalul "Bagdasar-Arseni" din Capitală în comă profundă după ce a căzut de pe toboganul pe care se juca nesupravegheat, a declarat, joi, pentru Mediafax, coordonatorul departamentului de medicină şcolară, dr. Tania Rădulescu.

"Copilul se juca nesupravegheat pe toboganul din curte. A căzut de acolo. Asistenta medicală a intervenit imediat. Văzând că este un caz foarte grav a chemat SMURD. Medicii au venit imediat şi au dus copilul la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti", a declarat medicul ASSMB, Tania Rădulescu, citată de Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al SMURD, Bogdan Opriţa, a precizat că atunci când echipajul a ajuns la grădiniţă copilul era în comă profundă.
"Nimeni nu a ştiut să ne spună ce s-a întâmplat", a spus medicul Bogdan Opriţa.

Copilul a fost intubat şi dus la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, de unde a fost transferat la Spitalul "Bagdasar - Arseni".

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti a cerut unităţii de învăţământ să demareze o anchetă în legătură cu acest caz.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite