EXCLUSIV Educatoarea copilului de 4 ani, care a căzut de la mansarda grădiniţei, este urmărită penal pentru vătămare corporală din culpă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Miercuri a început urmărirea penală a educatoarei de la Grădiniţa nr. 195, care ar fi trebuit să aibă grijă de micuţul de 4 ani, atunci când acesta s-a dus la baie şi a alunecat pe geamul ferestrei de la mansardă. Părinţii micuţului vor depune mâine plângere penală împotriva unităţii şcolare.

.„La data de 26.10.2011, Secţia 21 Poliţie, sub supravegherea şi cu acordul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, a început urmărirea penală împotriva numitei C. Mihaela de 21 de ani, educatoare, pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi neglijenţă în serviciu“, potrivit unui comunicat emis de Poliţia Capitalei.

Surse din cadrul Poliţiei Capitalei au declarat pentru Adevărul că procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 au început urmărirea penală faţă de educatoare pentru vătămare corporală din culpă şi neglijenţă în serviciu. Ea urmează să fie audiată la secţia 21

Din discuţiile purtate cu educatoarea grupei a rezultat faptul că, în jurul orei 11.30, minorul a solicitat să se deplaseze la grupul sanitar şi, fiind lăsat nesupravegheat, a intrat singur în baie de unde a căzut pe geamul exterior.



Click pe fotogalerie pentru a vedea mai multe imagini

image

Potrivit avocatului părinţilor copilului, aceştia vor merge mâine să depună plângere penală împotriva Grădiniţei nr. 195.

Grădinița 195 Foto: Adevarul

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE

Citiţi şi:

Copilul de la Grădiniţa 195 din Capitală, care a căzut de la etaj, a ieşit din comă şi cere: apă, suc şi maşinuţa

FOTOGALERIE Grădiniţa groazei a băgat în comă un copil de patru ani

Aglomeraţie în grădiniţe: 1,5 metri pătraţi pentru fiecare copil

Băieţelul de 3 ani care a căzut de la mansarda grădiniţei se simte mai bine

Un copil de trei ani în comă după ce a căzut de la fereastra toaletei Grădiniţei nr. 195 din Bucureşti

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite