Profu` de sport de la Jean Monnet ar putea fi eliberat azi, în schimbul monitorizării continue a poliţiei!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce şi-a petrecut Crăciunul şi Revelionul în penitenciarul Rahova din capitala profesorul de sport de la Jean Monnet vrea să fie eliberat în orice circumstanţă.

Dan Octavian Vişan, profesorul de sport de la liceul Jean Monnet din Capitală care a fost acuzat de o elevă de a sa că ar fi violat-o, a înaintat o cerere de eliberare sub control Judiciar, care se va judeca azi, la Judecătoria Sectorului 1.

Profesorul Dan Octavian Vişan, de la Liceul „Jean Monnet“, a venit alături de tatăl său în faţa judecătorilor

Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu Dan Vişan pe holurile Tribunalului Bucureşti, în data de 18 noiembrie!

Dacă solicitarea va fi acceptată, dascălul va fi eliberat. în schimbul libertăţii, acesta va trebui să se prezinte periodic la o secţie de poliţie pentru verificări.

Procurorii au recunosc în sala de judecată că au făcut o eroare uriaşă când au spus că profesorul de sport este recidivist şi consumator de droguri.

Citeşte şi:

HAOS LA „JEAN MONNET“: absenţe muşamalizate, transferuri ilegale şi liceene care fac sex cu profesori sau pozează în Playboy


EXCLUSIV Avocatul profesorului de la Jean Monnet: „Nu poţi să vii după a treia partidă de sex şi să spui că este viol“


Elevii sunt alături de profesorul de la "Jean Monnet" şi în perioada sărbătorilor. Vezi ce urări au postat susţinătorii pe Facebook!

Profesorul de la Jean Monnet nu a făcut testul poligraf pentru că era deranjat la stomac

Avocatul profesorului de la Jean Monnet: "Este inadmisibil ca  Andronie, care a omorât doi oameni, să fie liber, iar clientul meu nu!"

EXCLUSIV Tatăl elevei "violate", către profesor: Prin relaţiile şi banii mei te voi ţine în puşcărie şi te voi face mireasa întregului penitenciar!

Profesorul de la Jean Monnet rămâne în arest încă 60 de zile! Avocatul elevei "violate": Martorii sunt deja influenţaţi

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite