Avocatul profesorului de la Jean Monnet: "Este inadmisibil ca Andronie, care a omorât doi oameni, să fie liber, iar clientul meu nu!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Paula Iacob, avocatul lui Dan Octavian Vişan, profesorul acuzat de viol de către o elevă, susţine că decizia instanţei nu este una corectă.

Apărătorul dascălului a declarat pentru bucuresti.adevarul.ro că o să înainteze o cerere de revocare a actualei decizii a magistraţilor, pentru că nu i se pare corectă motivarea acestora. Avocatul a mai spus că, din bănuielile ei, Dan Vişan a fost arestat din nou pentru că judecătorii au considerat că este un pericol public.

"Este inadmisibil ca unul precum Andrei Andronie, care a omorât doi oameni, să fie cercetat în libertate şi să nu fie considerat un pericol public, iar altul care este profesor şi a avut doar o relaţie de iubire să fie judecat în arest", a explicat Paula Iacob.

Martori doar din partea elevei

Avocatul a mai spus că Parchetul a refuzat să se prezinte ca martori şi ceilalţi elevi care au participat la excursia din Predeal, şi că au fost solicitate doar mărturiile a două prietene de-ale Oanei. Mai mult, unul dintre martori este chiar eleva cu dosar penal pentru că a furat din clubul Bellagio din Capitală, un telefon mobil şi un aparat foto.

Dan Octavian Vişan va mai rămâne încă 60 de zile în arest. Asta au decis magistraţii Tribunalui Bucureşti în urma recursului făcut de procurori.

Avocatul profesorului şi, în acelaşi timp, colegul Paulei Iacob, Daniel Ionaşcu, susţine că acuzaţiile la adresa clientului său sunt relaţii sexuale cu minori şi viol. Ionaşcu mai susţine, însă, că nu a fost vorba de acest lucru, întrucât cei doi nu s-au aflat la primul act sexual.

„Nu poţi să vii după a treia partidă de sex şi să spui că a fost viol“, a spus avocatul. Acesta a explicat că în timpul excursiei de la Predeal, profesorul de sport Dan Octavian Vişan a mai întreţinut încă două relaţii sexuale cu eleva sa, Oana.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite