Profesorul de la Jean Monnet rămâne în arest încă 60 de zile! Avocatul elevei "violate": Martorii sunt deja influenţaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tribunalul Bucureşti a judecat recursul în cazul profesorului de sport de la Liceul "Jean Monnet" acuzat de sex cu o minoră.

UPDATE 16.29 Avocatul elevei de la Jean Monnet, care l-a acuzat pe profesor de viol, este de părere că decizia magistraţilor este una corectă din punct de vedere juridic. "Dan Octavian Vişan reprezintă un pericol public, din cauza relaţiei sale cu elevii! Acesta i-a lăsat să bea în excursia de la Predeal şi mai mult, a băut cot la cot cu ei. Astfel, elevii îl văd ca pe un profesor trendy şi e normal să îl susţină. Putem să zicem că martorii sunt deja influenţaţi", a precizat, imediat după pronunţarea instanţei, apărătorul Oanei, Cristian Sârbu.  

Dascălul va mai rămâne încă 29 de zile în arest. Asta au decis magistraţii Tribunalui Bucureşti în urma recursului făcut de procurori.

Avocatul profesorului, Daniel Ionaşcu, susţine că acuzaţiile la adresa clientului său sunt relaţii sexuale cu minori şi viol. Ionaşcu mai susţine, însă, că nu a fost vorba de acest lucru, întrucât cei doi nu s-au aflat la primul act sexual.

„Nu poţi să vii după a treia partidă de sex şi să spui că a fost viol“, a spus avocatul. Acesta a explicat că în timpul excursiei de la Predeal, profesorul de sport Dan Octavian Vişan a mai întreţinut încă două relaţii sexuale cu eleva sa, Oana.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite