EXCLUSIV Tatăl elevei "violate", către profesor: Prin relaţiile şi banii mei te voi ţine în puşcărie şi te voi face mireasa întregului penitenciar!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înainte de a fi închis profesorul de sport de la Jean Monnet, care a fost acuzat de viol de către o elevă, s-a întâlnit în cancelaria liceului cu tatăl fetei, care l-a ameninţat, promiţându-i că va face tot posibilul să-l ţină în puşcărie. 

Avocatul Paula Iacob, reprezentantul în instanţă al dascălului Dan Octavian Vişan, a declarat pentru bucuresti.adevarul.ro că este greu să te lupţi atunci când una dintre părţi poate influenţa deciziile prin poziţia sa în societate. "Una este să ai un tată cu poziţie şi alta este să ai o mamă care vinde lumânări", a spus Paula Iacob.

De asemenea, avocatul a mai adăugat că Dan Vişan ar fi fost ameninţat de tatăl elevei, înainte de a fi închis. "S-au întâlnit în cancelaria liceului înainte de decizia de arestare preventivă, iar părintele i-a spus clientului meu: <Prin relaţiile şi banii mei te voi ţine în puşcărie şi te voi face mireasa întregului penitenciar>", a povestit reprezentantul în intanţă al profesorului.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite