FOTOGALERIE Prietenul lui Bogdan Vlădan, fiul asasinului de la Perla, este specialist în câini deosebit de periculoși

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandru Eșanu, amicul tânărului Vlădan, are un hobby mai puțin obițnuit: câinii de luptă rasa Amstaff, cunoscuți drept niște animale foarte periculoase.

Tânărul a participat cu toporul, alături de amicul său, Bogdan, la o reglare de conturi dintre gașca acestora și alt grup de tineri, potrivit unui cotidian monden. Alexandru are o pasiune pentru câinii din rasa Amstaff, animale de luptă, foarte periculoase.

El deține două exemplare care aparțin acestei rase. Pe pagina de Facebook a tânărului, apar mai multe imagini cu acești câini și cu premiile pe care le-au obținut la diferite concursuri.

image
image
image

CLICK pe fotogalerie pentru a vedea mai multe imagini cu animalele lui Alexandru!

De asemenea, Alexandru are o pasiune comună cu prietenul său, Bogdan Vlădan, și anume artele marțiale. Cei doi amici practică sportul judo.

Fiul poliţistului ucigaş este vicepreşedinte la TNL şi este pasionat de judo Fiul poliţistului ucigaş este vicepreşedinte la TNL şi este pasionat de judo Fiul poliţistului ucigaş este vicepreşedinte la TNL şi este pasionat de judo

CLICK pe fotogalerie pentru a vedea mai multe imagini cu Bogdan Cristian Vlădan!

CITEŞTE ȘI:

Avocata poliţistului criminal vrea să-l scoată nebun pe Vlădan: încearcă să-l interneze într-un spital de psihiatrie pe agent

MASACRUL DIN COAFOR Motivaţie de ucigaş: „Mi s-a descărcat arma" (FOTOGALERIE)

Criminalul de la coafor şi-a ieşit din minţi după ce soţia acestuia l-a căutat de pistol în buzunar

Tot filmul masacrului de la coafor. Împuşcaţii: „Ne-a vorbit calm, a scos pistolul şi ne-a spus: Vă arăt eu vouă! Apoi ne-a executat"

MASACRUL DE LA COAFOR Poliţistul-asasin şi-a schimbat declaraţia: „Arma s-a declanşat din greşeală. Dormisem două ore în 20 de zile"

EXCLUSIV El este bărbatul pe care poliţistul-asasin era gelos că se iubeşte cu soţia lui. Un personaj discret, a cărui soră a fost executată de Vlădan! (FOTOGALERIE)

Citeşte AICI un reportaj impresionant despre suferinţa rudelor manichiuristei! 

EXCLUSIV Prima fotografie cu fiul poliţistului asasin, cum îşi plânge mama lângă sicriu

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite