Instanţa a decis: încă 30 de zile de închisoare pentru Vlădan pentru că şi-a premeditat atacul-armat de la coafor cu o săptămână înainte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Vlădan, criminalul care şi-a ucis soţia şi colegă de-a acesteia şi a împuşcat alte şase în Coaforul de la Perla, va sta încă 30 de zile după gratii din cauza analizei psihiatrice, care arată că acesta a avut discernământ şi că şi-a programat pas cu pas asasinatul.

Gheorghe Vlădan, criminalul care şi-a ucis soţia şi colegă de-a acesteia şi a împuşcat alte şase în Coaforul de la Perla, va sta încă 30 de zile după gratii din cauza analizei psihiatrice, care arată că acesta a avut discernământ şi că şi-a programat pas cu pas asasinatul.

Ieri, Parchetul a înaintat Tribunalului Bucureşti referatul cu propunere de prelungire a duratei arestării preventive pentru o perioadă de încâ 30 de zile, începând cu data de 5 aprilie 2012, până la data de 4 mai 2012.

Acasă la femeia ucisă, în comuna Şirna, judeţul Prahova/ Roberto Sălceanu

Click pe poze pentru fotogalerie cu poliţistul criminal şi soţia sa din perioada în care trăiau o poveste de dragoste incendiară!

Cererea a fost aprobată azi de către instanţă, iar Vlădan va mai petrece încă o lună după gratii.

Această decizie a venit în urma expertizei psihiatrice la care a fost supus criminalul la Spitalul-Penitenciar Bucureşti-Jilava, care a arătat că acesta a avut discernământ când a comis atacul-armat şi mai mult, chiar şi-a pregătit asasinatul cu o săptămână înainte.

Rezultatul buletinului de analiză în cazul probelor biologice ce i-au fost recoltate lui Gheorghe Vlădan, la Institutul Naţional de Medicină Legală, arată că acesta avea o alcoolemie de 0,25 grame la mie şi luase medicamente antidepresive.

În timp ce a fost internat la Spitalul-Penitenciar Bucureşti-Jilava, ucigaşul a fost considerat de medici prea periculos şi de aceea a fost ţinut singur, sperat de ceilalţi deţinuţi.

Citește și:

Avocata poliţistului criminal vrea să-l scoată nebun pe Vlădan: încearcă să-l interneze într-un spital de psihiatrie pe agent

MASACRUL DIN COAFOR Motivaţie de ucigaş: „Mi s-a descărcat arma" (FOTOGALERIE)

Criminalul de la coafor şi-a ieşit din minţi după ce soţia acestuia l-a căutat de pistol în buzunar

Tot filmul masacrului de la coafor. Împuşcaţii: „Ne-a vorbit calm, a scos pistolul şi ne-a spus: Vă arăt eu vouă! Apoi ne-a executat"

MASACRUL DE LA COAFOR Poliţistul-asasin şi-a schimbat declaraţia: „Arma s-a declanşat din greşeală. Dormisem două ore în 20 de zile"

EXCLUSIV El este bărbatul pe care poliţistul-asasin era gelos că se iubeşte cu soţia lui. Un personaj discret, a cărui soră a fost executată de Vlădan! (FOTOGALERIE)

Citeşte AICI un reportaj impresionant despre suferinţa rudelor manichiuristei! 

EXCLUSIV Prima fotografie cu fiul poliţistului asasin, cum îşi plânge mama lângă sicriu

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite