MASACRUL DE LA COAFOR Rezultatul cercetării prealabile a poliţiştilor din Secţia 14: cinci anchetaţi pentru neglijenţă, unul dintre ei nu este la prima abatere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cercetarea prealabilă faţă de patru ofiţeri din cadrul Secţiei 14 de Poliţie, care sunt acuzaţi că nu au respectat procedurile în cazul plângerilor depuse împotriva agentului-criminal de la coaforul Perla, Gheorghe Vlădan, a fost finalizată, iar raportul a fost prezentat ministrului de Interne.

Iată rezultatele cercetării prealabile a poliţiştilor de la secţia 14 prezentate de directorul general al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, Lucian Florin Guran:

"Cinci poliţişti au fost vizaţi de anchetă. Scopul a fost acela de a stabili existenţa sau inexistenţa unor fapte care pot constitui abateri ale poliţiştilor. Pentru patru dintre poliţişti se vor lua măsuri disciplinare pentru neglijenţă. Un singur poliţist dintre cei cinci implicaţi în anchetă a mai fost cercetat, mai demult, pentru o faptă asemănătoare. În funcţie de rezultatul comisiei de disciplină, se pot lua măsuri disciplinare care ajung şi la destituirea din funcţie. Vom aştepta rezultatul comisiei de disciplină şi vom reveni cu detalii" a încheiat directorul general al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, Lucian Florin Guran.

Cei patru poliţişti sunt cercetaţi pentru neglijenţă în serviciu, verificarea lor fiind dispusă de şeful Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), Liviu Popa, pe 7 martie 2012.

„Împotriva lui Gheorghe Vlădan au fost depuse 14 plângeri, dintre care 11 au fost soluţionate, fiind propuse soluţii la parchetul competent, trei sunt încă în curs de soluţionare. Dintre cele 14 plângeri, una singură a fost depusă de fosta soţie, Florina Vlădan, restul sunt depuse de vecini sau cunoştinţe ale criminalului. Pentru că totuşi din punct de vedere poliţienesc nu au fost respectate unele proceduri, s-a dispus cercetarea prealabilă faţă de patru ofiţeri din cadrul Secţiei 14 de Poliţie“, a precizat Liviu Popa.

Acasă la femeia ucisă, în comuna Şirna, judeţul Prahova/ Roberto Sălceanu

Click pe poze pentru fotogalerie cu poliţistul criminal şi soţia sa din perioada în care trăiau o poveste de dragoste incendiară!

Tot el este şi cel care a susţinut cu tărie că dosarul de obţinere a permisului port-armă a lui Gheorghe Vlădan a fost incomplet, ceea ce înseamnă că acesta a fost obţinut destul de uşor.

Acesta a adăugat că printre persoanele suspectate de neglijenţă în serviciu sunt şi ofiţerii care au fost implicaţi în autorizarea obţinerii permisului de port-armă al lui Vlădan .

Şeful Poliţiei Române preciza că lipseau documente importante din acest dosar, precum avizul psihologic, cazierul judiciar şi fişa de cunoaştere a petentului care ceruse autorizarea de deţinător de amament, şi mai mult, a declarat că dacă aceste acte vor fi găsite, el îşi va da demisia.

Gheorghe Vlădan este autorul masacrului de la coaforul Perla din Capitală, acolo unde acesta a împuşcat opt persoane, dintre care două au murit.

Una dintre cele două persoane care au decedat este chiar soţia lui, iar a doua este casiera salonului. Tragicul eveniment a avut loc pe 5 martie 2012, chiar în ziua în care agentul-criminal a fost somat să se prezinte la Secţia 14 de Poliţie, în urma plângerii depusă de soţia sa.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Citește și:

FOTO Ucigaşul mamei şi fetiţei de la Siret, condamnat la închisoare pe viaţă

Avocata poliţistului criminal vrea să-l scoată nebun pe Vlădan: încearcă să-l interneze într-un spital de psihiatrie pe agent

MASACRUL DIN COAFOR Motivaţie de ucigaş: „Mi s-a descărcat arma" (FOTOGALERIE)

Criminalul de la coafor şi-a ieşit din minţi după ce soţia acestuia l-a căutat de pistol în buzunar

Tot filmul masacrului de la coafor. Împuşcaţii: „Ne-a vorbit calm, a scos pistolul şi ne-a spus: Vă arăt eu vouă! Apoi ne-a executat"

MASACRUL DE LA COAFOR Poliţistul-asasin şi-a schimbat declaraţia: „Arma s-a declanşat din greşeală. Dormisem două ore în 20 de zile"

EXCLUSIV El este bărbatul pe care poliţistul-asasin era gelos că se iubeşte cu soţia lui. Un personaj discret, a cărui soră a fost executată de Vlădan! (FOTOGALERIE)

Citeşte AICI un reportaj impresionant despre suferinţa rudelor manichiuristei! 

EXCLUSIV Prima fotografie cu fiul poliţistului asasin, cum îşi plânge mama lângă sicriu

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite