Agentul-criminal Vlădan, prea periculos pentru deţinuţi. Ucigaşul de la Perla a fost ţinut izolat la Jilava

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Vlădan, asasinul care a împuşcat opt oameni în incinta coaforului de la Perla, a fost considerat de către medici prea periculos şi de aceea a fost izolat de ceilalţi deţinuţi.

Medicii de la Spitalul-Penitenciar Bucureşti-Jilava, acolo unde agent-criminal Gheorghe Vlădan a fost internat pentru a se stabili daca a avut sau nu discernământ atunci când a comis crimele, au considerat că ucigaşul este prea violent pentru ceilalţi deţinuţi.

Astfel, pe toată durata expertizei psihiatrice, Vlădan a fost ţinut singur într-o cameră, izolat de restul lumii.

Mai mult, medicii îl considerau atât de periculos, încât atunci când intrau în contact cu el, mai mulţi gardieni înarmaţi păzeau salonul respectiv.

Acesta a petrecut o săptămână la Spitalul-Penitenciar Bucureşti-Jilava, timp în care a fost supus la teste psihiatrice amănunţite.

Acasă la femeia ucisă, în comuna Şirna, judeţul Prahova/ Roberto Sălceanu

Click pe poze pentru fotogalerie cu poliţistul criminal şi soţia sa din perioada în care trăiau o poveste de dragoste incendiară!

În urma expertizei psihiatrice, s-a dovedit că Gheorghe Vlădan avea discernământ atunci când a tras în opt oameni, dintre care doi au murit.

În prezent, criminalul se află în arestul Poliţiei, unde îşi execută mandatul de arestare preventivă.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Citește și:

Avocata poliţistului criminal vrea să-l scoată nebun pe Vlădan: încearcă să-l interneze într-un spital de psihiatrie pe agent

MASACRUL DIN COAFOR Motivaţie de ucigaş: „Mi s-a descărcat arma" (FOTOGALERIE)

Criminalul de la coafor şi-a ieşit din minţi după ce soţia acestuia l-a căutat de pistol în buzunar

Tot filmul masacrului de la coafor. Împuşcaţii: „Ne-a vorbit calm, a scos pistolul şi ne-a spus: Vă arăt eu vouă! Apoi ne-a executat"

MASACRUL DE LA COAFOR Poliţistul-asasin şi-a schimbat declaraţia: „Arma s-a declanşat din greşeală. Dormisem două ore în 20 de zile"

EXCLUSIV El este bărbatul pe care poliţistul-asasin era gelos că se iubeşte cu soţia lui. Un personaj discret, a cărui soră a fost executată de Vlădan! (FOTOGALERIE)

Citeşte AICI un reportaj impresionant despre suferinţa rudelor manichiuristei! 

EXCLUSIV Prima fotografie cu fiul poliţistului asasin, cum îşi plânge mama lângă sicriu

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite