S-a terminat distracția la Aqua Park Divertiland. După numai o lună de la inaugurare, parcul își închide porțile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai mare parc acvatic din Capitală, La Plaja Aqua Park Divertiland, s-a închis ieri, după numai o lună de la inaugurare, deși reprezentanții oazei de distracție anunțaseră că locația va fi deschisă până la sfârșitul lunii septembrie.

Aqua Park Divertiland va fi redeschis vara viitoare, după ce ieri și-a închis porțile, scrie b365.ro. Oficialii parcului acvatic au hotărât să închidă spațiul cu două săptămâni mai devreme decât ar fi trebuit, din cauza temperaturilor scăzute din ultima perioadă. Parcul de distracții a fost inaugurat pe 15 august și a rămas deschis o singură lună.

image
image
image

Click pe fotogalerie pentru a vedea mai multe imagini cu parcul acvatic Divertiland!

Reprezentanții Divertiland au informat că bucureștenii se vor mai putea distra în piscinele parcului abia peste 8-9 luni. În funcție de condițiile meteo, La Plaja Aqua Park își va primi vizitatorii în mai sau în iunie 2013.

FOTOGALERIE Giganticul parc de distracții Divertiland se deschide în curând. Trei lucruri pe care nu le-ai mai văzut în România

Pe lângă modernul parc acvatic, complexul Divertiland, construit pe o suprafață de 35 de hectare în comuna Chiajna, va mai conține un parc de distracții în aer liber, un centru de divertisment familial, un complex hotelier, mai multe spații comerciale, un club de wellness, dar și un centru pentru acțivități sportive și spa.

Citește și:

IMAGINI SPECTACULOASE din cele mai frumoase parcuri de distracţii din Capitală FOTO/VIDEO

FOTO/VIDEO Toboganele celui mai mare parc acvatic din România sunt oficial funcţionale. Cât costă biletul şi care sunt principalele atracţii

Deschiderea celui mai mare parc de distracţii din România, din nou amânată de reprezentanţi. Ce au zis organizatorii

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite