Deschiderea celui mai mare parc de distracţii din România, din nou amânată de reprezentanţi. Ce au zis organizatorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La peste un an de la inaugurarea anunţată iniţial şi la câteva zile de la avanpremieră, parcul acvatic întins pe 42.000 de metri pătraţi şi cu o capacitate de 7.000 de persoane pe zi, din cadrul celui mai mare parc de distracţii din România, îşi amână din nou deschiderea oficială.

UPDATE 17.40 După ce au anunţat data oficială de deschidere pentru marţi, organizatorii au amânat din nou deschiderea. "Prieteni dragi, ne vedem nevoiiţ să amânăm deschiderea cu câteva zile. Vă mulţumim pentru entuziasmul şi înţelegerea voastră. Revenim cu noutăţi numaidecât! O zi însorită de la Divertilaaand!", au postat aceştia pe contul de Facebook în urmă cu circa o oră.

„La Plaja Aqua Park" - Divertiland este de departe cel mai aşteptat parc de distracţii pentru bucureşteni şi nu numai. Parcul acvatic ar fi trebuit să se deschidă mâine, dar reprezentanţii au anunţat pe pagina de Facebook o nouă amânare.

Preţul de intrare variază între 40 şi 70 de lei. Potrivit reprezentanţilor, vor fi puse gratuit la dispoziţia vizitatorilor următoarele servicii : parcare privată, securizată, vestiare, şezlonguri, umbrele. Parcul se află pe strada Divertismentului, nr. 2, adiacent autostrăzii A1 Bucureşti-Piteşti, la 13 km de centrul capitalei.

Piscina cu valuri şi 27 de tobogane

Printre atracţiile de bază ale parcului se numără piscina cu valuri "Monsoon Lagoon" unică după mărime în România şi principala atracţie a parcului, care recreează atmosfera unei insule tropicale, cu valuri de diferite mărimi şi forme.

CLICK pentru a vedea imagini din cel mai mare parc de distracţii din România!

image

Tot aici, peste 27 tobogane îi aşteaptă pe amatorii de senzaţii tari. Printre acestea se identifică toboganele multi-bandă "Geronimo", cele de cădere liberă "Wahoo" şi „Banzai", toboganul de viteză "Yihaa", iar pentru cei curajoşi, Boomerango şi Super Bowl.

Parcul este parcurs de o piscină realizată inelar, cu o lungime de peste 500 de metri, denumită râul leneş Wakkatoja. Piscina inelară are în centru o atracţie acvatică de joacă, "Splash Attack", poreclită şi Cetatea Ploii, construită pe mai multe niveluri şi echipată cu 70 de elemente de joacă.

Unul dintre propietari, înrudit cu români din Constanţa

„Pare surprinzător, dar complexitatea parcului stă defapt în dedesubtul lui. Parcul acvatic este rezultatul a cinci ani de zile de muncă, totul pe un teren cumpărat pe bucăţi încă din 2005", a declarat în cadrul avanpremierei organizate joi administratorul Magic World Developments, Alejandro Poulakis.

Întrebat de ce investiţia a fost făcută în România şi nu în altă parte, acesta a explicat că piaţa de aici este mult mai mare faţă de cea din Bulgaria sau alte ţări din apropiere. „Pe lângă motivele de business ne leagă şi ceva personal de România. Am câteva rude aici din Constanţa", a adăugat Poulakis.

Potrivit adminitratorului, parcul de distracţii, cea de-a doua etapă, se va deschide anul viitor. Pe lângă parcul de distracţii Divertiland devoltatorii intenţionează să construiască şi un cartier rezidenţial de 754 de apartamente.

Transport gratuit către Parcul "La Plajă"

Mai mult decât atât, investitorii vor să redeschidă staţia de tren din apropiere şi încearcă, în acest moment, ca numele staţiei să devină "Divertiland".

În ceea ce priveşte transportul către distracţie, vor exista cinci autobuze ale parcului care vor transporta gratuit vizitatorii din Piaţa Presei la porţile parcului acvatic.

Accesul la parcul acvatic La Plajă în timpul săptămânii îi va costa pe adulţi şi pe copiii peste 1,2 metri - 50 de lei.

Copiii mai mici de 1,2 metri vor plăti 40 lei. De asemenea, organizatorii oferă mai multe promoţii:

•Programul after-work din timpul săptămânii implică un cost de 40 de lei, cu intrare între orele 18:00 - 22:00.

•Aventurile de weekend vor costa 70 RON pentru adulţi şi 50 pentru copiii cu înălţimea sub 1,2 metri.

•Programul after-work din weekend, cu intrare între 18:00 şi 22:00, are valoarea de 60 de lei.

•Studenţii beneficiază de reduceri, în timpul săptămânii, ei plătind doar 45 de lei, iar în weekend 55 de lei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite