O familie de interlopi cum nu s-a pomenit: membrii clanului Cuza îşi dau singuri cu bâta-n cap pentru supremaţia unui sector

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci dintre membrii grupării care "face legea" în sectoarele 2 şi 3 au fost duşi la audieri, în această dimineaţă, în urma unor percheziţii.

Membrii clanului Cuza au fost turnaţi la Poliţie în urma unui scandal monstru provocat în stradă, în urmă cu mai mult timp, atunci când au blocat o parte din Calea Călăraşilor pentru a-şi disputa lupta pentru supremaţie. Mai exact, anchetatorii susţin că doi dintre cei care au dat tonul scandalului sunt rude. Respectiv Ştefan Cuza şi Antonio Cuza. Spiritele s-au încins între cei doi după ce s-a pus în discuţie împărţirea teritoriului pe raza Sectorului 2. Cearta a degenerat, iar fiecare dintre ei şi-a chemat întăriri, tot membri ai clanului, şi au început să-şi împarte bâte în cap. Scenele bătăii au curs ca într-un adevărat film cu mafioţi, şi asta pentru că Unii au reuşit să fugă de la faţa locului, însă 

Cercetările în acest caz sunt făcute de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Sector 3, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3. 

CITIŢI ŞI: CINE CONTROLEAZĂ CAPITALA DIN UMBRĂ

Pedeapsă capitală provocată de iubita unui interlop

Adevarul.ro relata, în urmă cu un an, despre noile grupări de interlopi care îşi dispută teritoriul prin Capitală. Despre clanul Cuza se ştie că este condus de Nelu Cuza, cel care deţine ştrandul Titan şi o discotecă în zonă. "Se pare că în clubul de noapte se desfăşoară frecvent activităţi de prostituţie şi trafic de droguri. Acum 4-5 ani, Gilbert, Cuza ăla mare, a intrat cu o sabie până la bazinul mare ca să îl taie pe unu. A fugit toată lumea de pe ştrand atunci. Acum s-au mai cuminţit că îi strică combinaţiile cu politicienii lui taică-su dacă se ţine de prostii“, ", spunea atunci un cititor.

Bucureşti: Clanurile Capitalei Sectorul 1, controlat de hoţi de maşini de lux şi proxeneţi

În nordul Bucureştiului fac legea hoţii de maşini, în sud „protectorii“

„Luptătorii”, şefi în sectorul 6

După căderea Cămătarilor, sectorul 5 este condus de Ştoacă şi Pian (VIDEO)

Sectorul 4, zona „protectorilor” şi a traficanţilor de droguri (VIDEO)

Lupta pentru putere în sectorul 3 se dă între Chira şi Sile Pietroi

Sectorul 2, controlat de familiile de ţigani

Clanurile Capitalei Sectorul 1, controlat de hoţi de maşini de lux şi proxeneţi

Clanul lui Corduneanu a santajat o judecătoare şi un procuror

2009: un interlop arestat la fiecare două zile

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite