Pedeapsă capitală provocată de iubita unui interlop

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ovidiu Răchită şi Florin Moldovan sunt duşi cu mascaţii la audieri
Ovidiu Răchită şi Florin Moldovan sunt duşi cu mascaţii la audieri

Traian Trifa a fost ucis pentru că i-ar fi vorbit urât prietenei lui Ovidiu Răchită. În rechizitoriul întocmit de procurori se arată că fiul judecătorului Ioan Trifa ar fi stârnit un scandal în incinta discotecii „Saven Gates”.

Ucigaşul lui Trifa junior, victimă a „Împăratului“

Un martor ai cărui indentitate este protejată povesteşte cum Florin Moldovan şi Ovidiu Răchită s-ar fi lăudat cum i-au aplicat lui Trifa junior o corecţie. Martorul povesteşte că îndata de 22 mai 2004 se afla în barul „Şura Dacilor” din Arad.

Florin Moldovan: "Am fost amenințat să-mi retrag plângerea"

Tot în acelaşi bar şi-au făcut apariţia şi cei doi inculpaţi. Martorul a mai declarat că cei doi interlopi l-au urmărit pe fiul judecătorului pănă în zona 300 a cartierului Micalaca, unde i-au blocat autoturismul, l-au scos din maşină şi l-au introdus în autoturismul lor pe bancheta din spate. Cei doi inculpaţi intenţionau să-l ducă pe Traian Trifa la prietena lui Răchită pentru a-l determina să-şi ceară scuze, în urma conflictului iscat între cei trei, în noaptea tragediei.

Filmul uciderii unui fiu de judecător de către interlopi

„Conflictul declanşat iniţial în apropierea discotecii Seven Gates a fost de natură spontană şi a avut loc în intervalele de timp în care victima a părăsit masa la care se afla împreună cu prietenii săi”, se precizează în rechizitoriu. Traian îi cunoştea pe Răchită şi Moldovan pentru că practicau alba-neagra, iar el îi critica pentru această activitate.

Scandalurile se lipeau de Răchită

Un alt martor confirmă faptul că Ovidiu Răchită s-a aflat în noaptea tragediei pe ştrand. „Mă plimbam cu prietena mea pe aleea Ştrandului Neptun, când i-am recunoscut pe Flavius Costea şi Ovidiu Răchită. Ştiu de asemenea, că acolo unde era Flavius Costea se afla şi Florin Moldovan. Întrucât de obicei, atunci când apărea un astfel de grup, urma să se întâmple ceva, în sensul de scandal, am plecat”, a declarat, pentru Adevărul de Seară Arad, martorul sub anonimat. Acesta a mai precizat că de fiecare dată când Răchită se afla într-un local, ieşea scandal.

Interlopi judecaţi pentru o crimă de acum şase ani

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite