Florin Moldovan: "Am fost amenințat să-mi retrag plângerea"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Următoarea înfățișare a procesului va avea loc pe 1 martie 2010
Următoarea înfățișare a procesului va avea loc pe 1 martie 2010

Audierile din dosarul “Împăratului” Uțu Rohozneanu au durat ieri câteva ore, timp în care au fost audiați mai mulți martori. Cel mai important dintre ei s-a dovedit a fi suspectul din cazul crimei fiului judecătorului Trifa, Florin Moldovan.

Inculpat în cazul Trifa, victimă în dosarul Uțu

Florin Moldovan a mărturisit în fața instanței că nu își schimbă declarațiile date anterior. Mai mult, acesta a dezvăluit faptul că a fost amenințat de către Ioan Vivi Fizidean să-și retragă plângerea împotriva “Împăratului” Uțu, căci în caz contrar se va alege cu dosarul lui Trifa.

EXCLUSIV- Uciderea fiului judecătorului Trifa, o tragedie presimțită

Moldovan a povestit de asemenea despre incidentul în care a fost înjunghiat de 17 ori și despre faptul că a avut unele altercații cu clanul rival, din cauza jocurilor de alba-neagra. “În cursul anului 2009 când mă aflam în penitenciar, Dani Dragoman mi-a transmis un mesaj din partea lui Fizidean și anume să-mi retrag plângerea că dacă nu o să-mi bage pe gât cazul Trifa şi aşa a şi fost”, a declarat în fața judecătorului, Florin Moldovan.

Și-a schimbat declarația

Un alt martor audiat ieri a dorit să-și modifice declarația din perioada de urmărire penală, pe motivul că nu toate lucrurile pe care le-a declarat inițial sunt adevărate. Martorul Dumitru Ailenei, prezentat în rechizitoriu ca Daniel Toca a declarat că în primă fază procurorul i-a dictat ce să scrie în declarații.Următoarea înfățișare va avea loc pe 1 martie.

Ucigaşul lui Trifa junior, victimă a „Împăratului“

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite