EXCLUSIV- Uciderea fiului judecătorului Trifa, o tragedie presimțită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Moldovan se află în arest preventiv
Florin Moldovan se află în arest preventiv

Crima care a zguduit Aradul în urmă cu șase ani de zile se află și acum în atenția celor care o anchetează. Traian Trifa, cunoscut în Arad ca fiind fiul unui important om al justiției, a fost găsit în nopatea de 21 spre 22 mai 2004, fără suflare, abandonat, pe malul Mureșului, în apropierea Ștrandului Neptun.

Și-a simțit moartea

La puțin timp înainte să moară, tânărul de 20 de ani la acea vreme, a petrecut alături de prietenii lui, în discoteca “Seven Gates” din incinta Ștrandului Neptun. Chiar dacă apropiații lui Traian Trifa au recunoscut că acesta nu obișnuia să bea alcool, în noaptea crimei, fiul de judecător a fost depistat cu o alcoolemie de 0,3g/1000 ml.

Ucigaşul lui Trifa junior, victimă a „Împăratului“

Potrivit rechizitoriului întocmit de către procurori, Traian Trifa a ieșit de mai multe ori din discotecă, neînsoțit iar de fiecare dată când a revenit la masă a înfățișat o stare agitată, nervoasă. Tânărul Trifa a spart tot ceea ce era pe masă, cu greu putând fi calmat de priteni și patronul discotecii. La doar câteva ore avea să moară, în chinuri cumplite.

Suspecții în cazul crimei fiului judecătorului Ioan Trifa au fost trimiși în judecată

Mai mulți martori anonimi au dezvăluit scena de groază: Traian Trifa a fost urmărit de cei doi suspecți, Florin Moldovan și Ovidiu Răchită, care mai apoi i-au administrat o bătaie soră cu moartea.

Află mai multe detalii despre crima din luna mai 2004 în ediția de astăzi a “Adevărului de Seară” Arad.

Urmărește pe arad.adevarul.ro, tragedia familiei Trifa

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite