ANM avertizează: codul galben de furtună s-a prelungit până la ora 15.30!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cursul nopţii mai multe panouri publicitare au fost cu totul smulse de rafalele de vânt. În prezent o parte din traficul pietonal de pe Magheru este blocat!

UPDATE 12.50

Administraţia Naţională de Meteorologie a prelungit până la ora 15.30 avertizarea de cod galben vizând intensificări ale vântului cu rafale în judeţele Călăraşi, Ialomiţa, Brăila, Giurgiu, Teleorman, Ilfov, inclusiv Municipiul Bucureşti.

Update 12.30

Pe centură, în zona comunei Căţelu, traficul este deviat din cauza unor copaci căzuţi pe carosabil.

Un panou publicitar de dimensiuni foarte mari a fost smuls din pereţi de rafalele de vânt de pe unul din blocurile vechi de pe Bulevardul Magheru, traficul pietonal din zonă fiind închis de către echipajele de la Poliţia Comunitară. Mai multe bucăţi de tencuială au căzut pe stradă. Există oricând pericolul ca alte pagube să fie produse.

Avertizarea meteo de vreme rea, severă cu vânt puternic, a fost ridicat până la ora 12.30, cu eventuale prelungiri ulterioare.

image

În Capitală s-au înregistrat peste 97 de intervenţii ale Brigăzii de Pompieri, mai mult de 350 de pompieri fiind implicaţi.

Potrivit autorităţilor peste 20 de maşini au fost grav avariate de copacii răpuşi de furtună. Pe străzile din Capitală sunt răsfirate crengi întregi, rupte de vântul puternic, cel puţin 50 de copaci masivi au căzut cu totul.

Rafalele de vânt nu s-au potolit nici până la această de oră, pericolul fiind în continuare unul puternic.

În cursul dimineţii peste 10 troleibuze au fost blocate pe liniile 90 şi 91 la intersecţia dintre Podul Eroilor cu Calea Plevnei. Nici tramvaiul 41 nu a mai circulat azi dimineaţă, cablurile de curent electric fiind răpuse pe asfalt de vântul puternic. Click aici pentru detalii!

Vezi aici ce s-a întâmplat în celelalte judeţe din ţară!

UPDATE Cod galben de furtună în Bărăgan ! Un copac doborât de vânt a ucis un şofer în comuna Borcea

La Cluj şi Turda, vântul a bătut cu 54 de kilometri pe oră

GALERIE FOTO Un incendiu puternic a mistuit trei case în Târgovişte

Ninge viscolit pe DN1şi DN1A, în staţiunile montane

Sfântul Ioan a venit cu ninsori în judeţul Neamţ

Vântul bate cu putere în toată țara. Vezi aici județele pentru care au fost emise avertizări meteo

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite