GALERIE FOTO Un incendiu puternic a mistuit trei case în Târgovişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe familii din Târgovişte au rămas pe drumuri după ce un incendiu puternic a cuprins în această dimineaţă 3 case. Focul a izbucnit puţin după ora trei dimineaţa. Autospecialele de pompieri veneau una câte una pentru a stăvili incendiul însă cu greu au făcut faţă flăcărilor întrucât vântul puternic întreţinea vâlvătaia.



CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

La faţa locului au sosit mai multe forţe de ordine pentru a-i ţine departe de locul intervenţiei pe proprietarii recalcitranţi.

„De la oamenii ăştia a luat foc. Asta e casa mea. Aoleu Doamne...! Două familii locuim aici. De vreo oră arde”, striga disperată o femeie.
Pompierii din Târgovişte au fost chemaţi de acasă pentru a face faţă incendiului de aici de pe strada Maior Popescu. Se pare că un scurt circuit a fost cauza producerii dezastrului.

„S-a acţionat pentru localizare şi stingere cu un număr de patru autosepciale de la Detaşamentul Târgovişte, una de la detaşamentul Pucioasa şi una de la Schela Petrom Târgovişte. Intervenţia a fost foarte mult îngreunată din cauza vântului. Condiţiile de alimentare cu apă în zonă sunt inxistente şi casele foarte apropiate”, a declarat mr. Gheorghe Mihăescu, ISU Dâmboviţa.
 
Când a văzut că toată agoniseala lui de o viaţa s-a dus pe apa sâmbetei, unul dintre proprietari  a leşinat şi a avut nevoie de intervenţia medicilor de pe Ambulanţă.
 
O anchetă a poliţiei, mână în mână cu cea a pompierilor, va scoate la iveală cauza exactă a producerii tragediei.

image
image
image
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite