Bucureşteni, înainte să plecaţi la serviciu, verificaţi dacă circulă troleul! Vijelia puternică de azi noapte a dărâmat copaci şi a blocat zeci de tramvaie şi troleibuze. Vezi ce linii sunt blocate!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 10 troleibuze sunt blocate în acest moment pe liniile 90 şi 91 la intersecţia dintre Podul Eroilor cu Calea Plevnei, iar prin Bucureşti mai multe maşini au fost avariate de căderea copacilor.

Toată circulaţia din zonă Podul Eroilor cu Cale Plevnei este blocată, momentan. Un echipaj de la RATB a ajuns la faţa locului şi încearcă să remedieze problema. Vijelia puternică de azi noapte a dărâmat un copac pe liniile de tensiune. Troleele sunt blocate, întreagă circulaţie din zona fiind de asemenea blocată.

În zona Calea Moşilor un copac a fost dărâmat de rafalele de vânt şi a avariat maşina unui locatar, parcată în spatele blocului.

Avertizarea meteo de vânt puternic a fost făcută de ANM, încă de ieri noapte. Avertizarea era pentru intervalul 22.00-04.00, vântul ajungând şi în unele zone la peste 60 de km la oră.

În cursul nopţii, peste 70 de sezizări au fost făcute la Brigada de Pompieri „Dealul Spirii" a Capitalei.

Unul dintre cele mai folosite mijloace de transport public din oraş a fost de asemenea blocat. Tramvaiul 41 nu a mai circulat azi dimineaţă, cablurile de curent electric fiind răpuse pe asfalt de vântul puternic.

Rămâi pe bucuresti.adevarul.ro pentru informaţii suplimentare!

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite