Criminalul de la Perla primeşte cărţi de rugăciuni de la fiul său, Bogdan Vlădan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La trei luni după masacrul de la Perla, fiul criminalului Gheorghe Vlădan îşi vizitează tatăl în arest. Deşi i-a ucis mama, el nu a întrerupt legătura cu tatăl său.

Bogdan Vlădan păstrează legătura cu tatăl său, pe care îl vizitează la închisoare şi îi duce chiar cărţi de rugăciuni. „Tata lăcrimează atunci când vorbeşte despre mama. Mi-a cerut să-i duc la arest haine, o biblie şi mai multe cărţi de rugăciuni", a declarat fiul lui Vlădan pentru Cancan.

Bogdan a mai povestit că şi-a recunoscut mama după papuci, când a aflat vestea uciderii ei şi a fugit la coaforul unde lucra victima.

În seara zilei de 5 martie, Gheorghe Vlădan intra în coaforul Perla şi a tras în opt persoane care se aflau înăuntru. Atacul armat s-a soldat cu doi morţi şi şase răniţi. Soţia atacatorului, Florina Vlădan, şi Mariana Bendre au decedat. Salonul a fost redeschis pe 26 martie, după ce a fost renovat, redecorat şi sfinţit de un preot.

Click pe titluri pentru mai multe informaţii:

Coaforul groazei a fost redeschis! Locul în care au fost împuşcate 8 persoane a fost sfinţit de un preot

FOTOGALERIE Ce nu s-a văzut la înmormântarea Florinei Vlădan, executată de soţul-poliţist, în coaforul groazei. Fiul ei a încremenit lângă sicriu!

UPDATE MASACRUL DE LA COAFOR Băiatul poliţistului - criminal a luat la bătaie jurnaliştii la înmormântare mamei

Martor la crima din Perla: „Am auzit şase bubuituri, apoi am văzut un tânăr plin de sânge alergând spre Urgenţă“

Portretul-robot al poliţistului Gheorghe Vlădan, care a împuşcat opt oameni. A fost judecat, în 2005, pentru lovire şi insulte

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite