Iubita lui Radu Mazăre a fost sancţionată pentru că a pozat în Playboy

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mădălina, eleva de la Liceul “Jean Monnet”, iubita lui Radu Mazăre, a primit mai multe sancţiuni pe motiv că a pozat în Playboy, iar acesta este un comportament imoral.

Eleva a declarat în cadrul emisiunii Acces direct de la Antena 1 din această seară că a primit mai multe sancţiuni. "La sfârşitul semestrului voi afla dacă voi fi exmatriculată", a spus iubita editulului de Constanţa.

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar susţin că elevii trebuie să aibă un comportament moral atât în şcoală cât şi în afara ei, iar conducerea şcolii ar putea să decidă o pedeapsă pentru elevă. “Reprezentanţii şcolii pot hotărî dacă o vor pedepsi în vreun fel. Nu inspectoratul decide, ci conducerea şcolii. Potrivit regulamentului şcolar, un elev trebuie să aibă o conduită ireproşabilă, altfel intervin anumite sancţiuni”, explică reprezentanţii Inspectoratului Şcolar.

Mai citeşte:

Mărturii incendiare în cazul „Sexgate la Monnet“. Iubita lui Radu Mazăre, elevă a prestigosului liceu: «Oana s-a dus în cameră peste prof»

Sexgate la Jean Monnet. Tatăl elevei: „Profesorul i-a spus că s-a îndrăgostit de ea!“ GALERIEFOTO

FOTO Colegii fetei de la „Jean Monnet“ se solidarizează cu profesorul acuzat de viol: „Oana ducea lipsă de popularitate. De aceea face atâta scandal“

Profesorul de la „Jean Monnet” acuzat de viol a luat 8.30 la titularizare

Eleva de la Jean Monnet care susţine că a fost violată de profesorul de sport riscă să fie sancţionată. Liceul a început propria anchetă

Mărturii din excursia-sexy cu elevii de la Jean Monnet, de la Predeal: Niciun bărbat întreg la minte n-ar abuza sexual o minora răsfăţată!

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite