Mărturii incendiare în cazul „Sexgate la Monnet“. Iubita lui Radu Mazăre, elevă a prestigosului liceu: «Oana s-a dus în cameră peste prof»

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mădălina Panfile, elevă a liceului bucureştean „Jean Monnet“ povesteşte reporterilor „Click!“ totul despre excursia elevilor la Predeal.În vârstă de 18 ani, iubita primarului Radu Mazăre, sare în apărarea profesorului de sport Octavian Vişan, acuzat de viol de o minoră.

Mădălina, elevă la acelaşi liceu cu presupusa victimă, a fost martoră, în vacanţa de la Predeal, la toate jocurile de seducţie dintre ei.

În timp ce Oana R., elevă la Liceul Jean Monnet, îl acuză pe şarmantul profesor de sport Octavian Vişan (27 de ani) de viol, Mădălina, colega ei de şcoală şi martoră la flirtul acestora din acea vacanţă, îi ţine partea bărbatului: „Oana îl plăcea de multă vreme pe Octavian şi chiar nu se sfia să-şi arate sentimentele. Colegele încercau adesea să o tempereze, dar ea nu-l visa decât pe el. Sâmbătă, Oana a venit în clubul, unde ne-am strâns toţi cei 30 de elevi, deja băută şi îmbrăcată foarte sexy, pusă pe fapte mari. Nu ştiu ce consumase, dar avea un comportament care o trăda. S-a ţinut scai de profesor, el chiar se simţea prost că toată lumea glumeşte pe seama lor“, mărturiseşte fata.



Click pe imagini pentru fotogalerie

Mădălina susţine că în camera în care a stat Oana era mare tămbălău: „Ea stătea în cameră cu alte patru colege, era o zarvă la ele de înnebuneai, am rezistat doar câteva minute. M-am întors în camera mea, căci eu nu consum băuturi alcoolice şi nici nu fumez“.

Iepuraşul Playboy de la „Monnet“: „În camera lor era mare tămbălău!“

Iubita lui Mazăre are o părere foarte bună despre fostul ei profesor de sport şi nu-şi explică cum a cedat avansurilor Oanei: „Domn profesor a avut mare grijă de noi în aceasta vacanţă. Când colegele plecau din discotecă, el îl ruga pe bodyguardul clubului să le însoţească până la vilă. Dimineaţa, după ce s-au iubit în camera lui de la primul etaj al pensiunii, Oana urla pe holuri ca îl vrea pe domn profesor, parcă o luase razna. Rănită în orgoliu, ea se răzbună acum. Profesorul trebuia să-i dea o palmă, atunci când Oana a intrat peste el în cameră, şi să o trimită la culcare cu fetele, nicidecum să-i cedeze. După părerea mea, nu trebuie ca el să înfunde puşcăria pentru mofturile acestei puştoaice părăsite“, ne-a mai spus iepuraşul Playboy.

image



Click pe imagini pentru a vedea fotogalerie   

Mădălina a fost protagonista unui pictorial incendiar, în ultimul număr al revistei Playboy. Bruneta, alături de alte două tinere sexy, a pozat lângă primarul Constanţei, Radu Mazăre. După acest pictorial, între ea şi nonconformistul edil s-a legat o frumoasă poveste de dragoste.

Tatăl Oanei:„Profesorul a premeditat totul!“

Tatăl tinerei care studiază la Liceul „Jean Monet“ din Capitală şi care şi-a acuzat profesorul de sport că a violat-o este nemulţumit că dascălul nu a primit încadrarea juridică corespunzătoare de la procurori.

Scandalul sexual de la liceul de elită din Bucureşti continuă cu declaraţiile tatălui fetei care l-a acuzat pe profesorul de sport Dan Vişan că a violat-o într-o excursie la Predeal.

El a premeditat tot! I-a spus în drum spre Predeal că s-a îndrăgostit de ea în ziua în care a văzut-o la şcoală fără uniformă! Fiica mea l-a văzut pentru prima dată în tren. El şi mie mi-a spus că s-a îndrăgostit de ea. Cum e posibil sa te îndrăgosteşti de la Bucureşti până la Predeal?“, s-a întrebat tatăl, conform Mediafax.

La patru zile după ce Oana s-a întors din excursia de la Predeal, tatăl fetei a depus plângere penală pentru viol împotriva dascălului. Dan Octavian Vişan şi-a dat demisia de la Liceul „Jean Monnet“, iar acum este cercetat în stare de libertate cu interdicţia de a părăsi Capitala.

Citeşte şi:

Sexgate la Jean Monnet. Tatăl elevei: „Profesorul i-a spus că s-a îndrăgostit de ea!“ GALERIEFOTO

image

FOTO Colegii fetei de la „Jean Monnet“ se solidarizează cu profesorul acuzat de viol: „Oana ducea lipsă de popularitate. De aceea face atâta scandal“

Profesorul de la „Jean Monnet” acuzat de viol a luat 8.30 la titularizare

Eleva de la Jean Monnet care susţine că a fost violată de profesorul de sport riscă să fie sancţionată. Liceul a început propria anchetă

Mărturii din excursia-sexy cu elevii de la Jean Monnet, de la Predeal: Niciun bărbat întreg la minte n-ar abuza sexual o minora răsfăţată!

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite